Lite pyssel

Två pysselsaker jag gjort det senaste, blir inte alls mycket nu eftersom skolan tar upp all min tid.

En ask jag gjorde förra helgen till en kompis som fyllde år. Den blev målad, stämplad, riven, embossad, chalkad och limmad på som vanligt.

Sen ett påskägg, som var dekorativ snarare än ätbar. Som fick stå så fint i min mormors skåp. Ägget var svårare att göra, för är jätte svårt att fästa blommorna ordentligt.





Kommentarer
Postat av: Leslita

Jättefin ask :) Ja Polly är söt. Men han föddes lite halt så han kan vara agressiv om han känner sig hotad. Mamma såg honom på blocket "bortskänkes" och tyckte han va så söt. hehe. Vi får se om Polly och Sookie gillar varandra, Hoppas. Ja artikeln blev ganska mysig.



Förra året var det tvärtom för mig, sökte bara jobb och ångrade att jag inte sökt kurser när jag inte fick jobb sen. hehe Jag ska gå en kurs i marinbiologi, roligt för det kommer vara en veckas fältstudier :) Vad bra att du gillar högskolan i väst. Jag har bara varit inne där en gång när jag gjorde högskoleprovet :)



Jag skulle vilja ha en Amazon också. En sån där gul/blå som har svarta ränder på sina vita kinder. Visste inte att det fanns att få tag i en macaw i SV. Men jo det är som du säger, man behöver stort hus och en bakgård med gigantisk voljär. hehe men hade varit kul att åka till uppfödaren och kolla på dem.



Ja Thn-Gbg går fort så vi får planera ihop något tycker jag :D

2012-06-02 @ 16:17:32
URL: http://leslita.blogg.se/goja
Postat av: Leslita

Jag såg det på youtube istruktionsvideos, annars hade jag inte heller vetat hur man tränar trick. Det finns ju så många olika sätt så man kan testa sig fram också som du. Tycker Isidur är jätteduktig på snurra, det går så fort och så håller han upp huvudet sådär stiligt, som en dans.



Jag hoppas också att marinbiologikursen är roligt! Bara lite svårt med diciplinen när det är distans efter fältstudierna. hehe



Ok, nee förstår det, vi får gå till djurparker då och kolla på Aror :) Jag stannar nog till mitten, slutet av Juli. Beror på vad jag känner. Brukar bli så rastlös där och alla mina kompisar har flyttat från Thn. Men någon vecka stannar jag iaf för att umgås med familjen :) Vi kanske ska campa med gojorna :) Har du gjort det någon gång? Har du varit ut med gojorna alls? :D







2012-06-03 @ 11:56:01
URL: http://leslita.blogg.se/goja

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0