Dagens goda gärning

På väg hem från torget så möter vi en kvinna i en trappa. Hon tappar fotfästet och verkligen rullar ner för hela trappan och blir liggandes, jag och mamma går fram och frågar hur det är med henne och hon verkar helt väck, hon försöker förklara att hon bara pratar lite engelska, hon var tydligen fransyska eftersom hon hela tiden sa "Merci beaucoup".
Vi såg att hon blödde i huvudet och försökte torka det med en servett, det var inget djupt sår som tur va utan bara ett litet skrapsår, vi försökte få henne och gå till vårdcentralen men det ville hon inte riktigt.
Så vi följde henne hem, under tiden som hon gråter och gnäller något om att hon var "drunk" eller "drugged" eller något..
Hon luktade ju inte sprit och hon var ju en ung fräsh kvinna, 25 år kanske.
Kan vara att hon går på lugnande eller något, tabletter.... hon var ganska seg i reaktionerna..

Men men... hoppas hon mår bättre nu, hon har tydligen ingen här i sverige förutom sin kille som för tillfället jobbar i Finland, låter som en riktigt skoj situation!



Isildur har varit på riktigt bus humör idag, hoppat och skuttat och rullat och knäppat sig. Ska se om jag kan få in en video på det senare kanske!

Såg att Magnus Betnér uppträder här i göteborg, ska ta reda på vart och vad det kostar, skulle vara skoj och se, han är faktist rolig! Brukar se på "i ditt ansikte" kanske inte hans roligaste stand up grejer, men han är väldigt provokativt skoj ;P

Kommentarer
Postat av: eemma

jaaa...jag vill se en video på din lilla gullplutt =) på båda gullgrisarna vore såklart bäst ;)

2008-10-08 @ 21:46:44
URL: http://petersson84.blogg.se/
Postat av: Acke

jag hakar gärna på å ser betner :P ja tycker han är grymt bra ^^

2008-10-10 @ 21:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0