Läkarbesöket

Nu var läkarbesöket överstökat iallafall, tog mycket längre tid än jag trodde, trodde det skulle ta max 15 min, in and out.
Men tog närmare 1 ½ timme.
Började med att jag fick träffa en hjärtspecialist, berättar och mina symptom och så. Vilka mediciner jag tar och så.
Det var lite svårt och förstå honom, han hade någon brytning på amerikanska/nått annat som jag inte har någon aning om. Men ja, förstod det viktigaste ;P
Sen fick jag ta av mig tröjan, han lyssnade över hela ryggen, hummade och brummade. Sen fick jag ta av mig BHn, sitta helt näck på överkroppen, inte det mest bekväma och sitta där med tuttarna i vädret direkt.
Och om det inte var nog så måste han sitta där och peta på min vänstra tutte!
haha, snacka om att jag kände mig lite obekväm och lustig hahaha.
Han letade hjärtklaffar och stora blodådror och klämde omkring där på tutten, försökte flytta iväg den för att hitta något där under, det är ju inte det enklaste att känna genom ett bröst direkt. haha.
Satt där och skrattade inombords åt egna skämt haha, ursäkta att det sitter en tutte ivägen liksom hahahaha.

Efter han var klar med sitt roliga, så fick jag gå till en sköterska och ta blodprover, jag kollade bort och tänkte "nu sticker det snart till!!" och sen när sticket aldrig kommer så ser jag att hon redan fyllt ett halvt rör med blod... Det kändes inte alls?! nästan ett litet mirakel, har jag aldrig varit med om innan. Men hur kan ett så snällt stick bli så stort blåmärke :O

Sen så fick jag göra ett EKG, dom satte små runda klisterlappar med sladdar lite här var på kroppen och kollade.
Kollade sköldkörteln också, jag skulle svälja på beställning, vilket är skit svårt! satt där med torr mun och bar överkropp. "Svälj nu Emelie, svälj för fan" tänke jag till mig själv.. svårt är det, men fick svalt några gånger.

Jag ska tillbaks sen om ca 1 vecka och få reda på resultat.
Det han kunde säga idag var att mina hjärtklaffar fungerade perfekt och jag hade perfekt blodtryck.
Fast pulsen var för hög och mitt hjärta rusade ibland, när det inte ska göra det. Vilket inte var bra enligt honom.
Jag fick höra för ca 1½-2 år sedan av min andra läkare på Sahlgrenska att jag skulle kolla upp det, men ja, när jag väl kom till min vårdcentral så avfärdade dom det bara. Men ja..... han anmärkte ju på det. Så då borde dom ju inte avfärdat det så lätt första gången.

Mitt hjärta har hållt på i över en månad, men igår och idag har det inte hållt på alls.....
Jag satt och skojade med mamma att det säkert skulle sluta när jag träffade läkaren, bara för att läkaren inte ska kunna kolla vad det är.
Och jaaa, det var precis vad det gjorde. Men ja, som tur va behövde han inte höra dom ljuden just, utan bara hjärtat i allmänhet.

Nästa gång får jag höra mina andra prover och vad han vill göra åt det. Men ja, jag håller ju inte på och dö iallafall. Bra är väll det!

Kommentarer
Postat av: Emma

uhh..hoppas det löser sig med ditt hjärtproblem. Aldrig trevliga saker när sådant krånglar :/ håller tummarnaSkåpet var väldigt dyrt, men antikt. Därför kommer det säkerligen gå upp ännu mer i pris =/

2009-03-16 @ 20:35:08
URL: http://petersson84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0