Kamelot

Igår fick jag beställt biljetter till Kamelot! Mitt absoluta favoritband som spelar progressive powermetal. I november kommer dom hit till Göteborg och spelar i Trädgårn, då ska vi se dem! Kommer bli super! Dom har en ny sångare, var lite kär i den gamla sångarens röst, så jag hoppas han kan leva upp till mina förväntningar! Den nya sångaren är svensk så det är skoj iallfall.

Kungahälla medeltidsdagar

Igår, äntligen, fick jag bära min klänning, min 'Cotehardie', och det var en jäkla stress att få ihop allting i tid, för vi hade sytt fel på ärmarna, så det var bara o sprätta upp och sitta kvällen innan och paniksy 30 knappar. Kan tala om att mina fingrar inte mådde något vidare efter det. Men vi hade jätteroligt, och jag fick definitivt mersmak, synd att man inte kan åka till Visby i år.

Lite bilder från igår:
 

Boendestöd

Jag har jobbat inom hemtjänst och äldreboende hittils nu under sommaren, jag har trivts riktigt bra.
Häromdagen ringde min chef dock och frågade om jag kunde tänka mig att jobba inom boendestöd istället en längre tid, hon tyckte jag passade in fint med min utbildning och allt, så igår och idag jobbade jag där och det verkar riktigt roligt. så nu är det spikat i 5 veckor framåt, eventuellt mer!
Det är mer stödjande för folk som har psykiska funktionshinder och men även sånna som har fysiska sådana. Men är yngre. och dem som är inom psykiatrin.
Ska bli spännande att få jobba med detta, då det blir lite annorlunda uppgifter och klimat allmänt.

skulle inte sitta fel med finare väder dock, så man inte blir en blöt hund när man är ute och springer i jobbet!

Hoppas ni har det fint i vätan.

Glassiga gojor

Äta med hela huvudet, det är Anárions grej det.
 
 
 
Annars så jobbar jag på, blir inte så mycket ledig tid, men pengar blir det iallafall. Man kan inte ha både och, det är antingen tid, eller pengar. Bara till att välja.
Gojorna hälsar mig välkommen hem oftast genom att försöka mata mig, men det är inte riktigt aptitretande om jag får säga så. Så det får dom behålla själva.

RSS 2.0