Träning

Här har vi duktiga Isildur, när han lärt sig stapla sina ringar! Ibland kan han vara lite väl ivrig.


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej. Vi har faktiskt inte vingklippt Gonzo i år och kommer nog inte göra det. Kanske är dumt men som det är nu flyger han inte på det sättet och han gillar verkligen inte att gå och bli vingklippt.

Ang andra djur gör vi bara så att han får vara med kortare stunder fritt. Då är alltid någon nära honom och har koll. Finns ju rovfåglar som kan slå ner på en sekund vilket jag aldrig skulle riskera. Vi har en bur på landet där man kan sätta ner själva överdelen och ta bort nederdelen. Då kan han gå på marken och i gräset. Lite mysigare för honom.

Jag vet inte riktigt hur du ska göra. Flyger dina mkt och långt??? Risken är ju att de ser något och blir rädda så att de flyger långt och högt.

Hoppas allt löser sig :) kraM

2012-05-20 @ 19:03:35
URL: http://peterssonemma.wordpress.com
Postat av: Anna-Carin

Jag dör vad söt!! Och duktig!! Hur lärde du honom och var har du köpt redskapen!? Så gullig när han blir så ivrig och vill ha godiset...

2012-05-23 @ 22:11:40
Postat av: Leslita

Ja det är roligt med klipp, du får ladda upp mer om du har på datorn ;) Duktig han är. Var köpte du den leksaken "stapla-ringar"? HAde jättegärna velat ha en sån :)

2012-05-26 @ 17:52:35
URL: http://leslita.blogg.se/goja
Postat av: Emma

Shit vad duktig :) berätta hur du lärde honom. Det där måste Gonzo lära sig :) hur gör man liksom i början för att han ska förstå och vad ger du honom för gott? Solrosfrön??? Kram

2012-05-26 @ 19:10:34
URL: http://peterssonemma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0