Isildurs noppning

Tog några bilder på Isildurs mage, som faktiskt börjat bli bättre igen,  undra om det ska hålla sig såhär nu eller om han ska noppa snart igen?
Och jag vet fortfarande inte vad som gör det bättre eller sämre, men jag är glad att det är bättre för tillfället.Det är inte långt kvar till högskolornas ansökningar öppnas, då ska jag söka in och se ifall jag har någon tur med det.
I övrigt ser jag fram emot lite arbetslöshet och nadas pengar i flera månader framåt, men får se om jag kan få fixat något jobb kanske. Om det finns något jag verkligen ogillar, så är det att vara helt utan pengar. räcker med några hundralappar så blir jag glad!Här är isildur för bara två månader sedan, hans bröstkorg är rätt tuffsig och ful.
Dessa togs igår och bröstkorgen ser mycket mycket bättre ut, hans bröstkorg börjar få tillbaka sina vita fina fjädrar.Mitris

Mitire som tar en "huvud-dusch". Det senaste har hon varit lite vänligare inställd till mig konstigt nog, annars så är morsan favoriten, bara hon som får ta i henne utan att hon hugger. Men hon kanske börjat tröttna på att vara sur.. haha
RSS 2.0