Fågel Tv

Jag har hittat Isildurs nya favoritställe, i fönstret!
Varje gång jag går och kollar ut genom ett fönster så brukar jag ha med mig Isildur för jag vet han tycker det är intressant.
Så tillslut har jag köpt en gunga o ha i fönstret till honom, så där kan han sitta i en evighet och kolla på allt folk som går förbi, fåglar och den stora gröna björken precis utanför fönstret.
Och när något speciellt hemskt händer så flyger han därifrån, och blir det för intressant så försöker han kliva ut ur fönstret för att delta.

Han är så söt när han sitter där och kurrar och pratar med alla, han ser verkligen ut att må bra där.
Och varm sol som skiner på honom är aldrig fel heller!


Magnus Betnér

Jag säger bara en grej:

Magnus Betnér, söndag! Jag och en vän. Skoj!


Rått bejbsen

Nu är råttbebbarna 8 dar gamla, är inte många dagar kvar tills de öppnar ögonen, det brukar vara vid 14 dagar.
Nu är det inte lika lätt att ha ute alla samtidigt, alla krälar åt varsitt håll. Dom kliar och tvättar sig, gäspar och smaskar och börjar bli riktigt stora helt enkelt
o allergin börjar även göra sig tillkänna, så inte lika lätt att pussa på dem längre.
Rått bebbar

Vi parade syrrans ena råtta för ett tag sedan, 23 dagar senare så visade det sig inte bli något alls, och vi lånade hem en hane och prövade igen, på två av honorna denna gången, för att någon av dem skulle bli på tjocken.

Och denna gången var det iallafall en av råttorna som blev gravid! Så i torsdags, prick på dag 23, så föddes det 10 små rosa bebisar.
Allt gick fint och inga döda ungar eller andra problem.
Ungarna är nu 3 dagar gamla och riktiga små snuttar, djurungar, även dessa som är hårlösa små sprattelungar, är ju sååå söta.
Speciellt när dom ligger och smackar efter mjölken!

Här är de bara några timmar gamla, alla har ben och svansar.
Här är de en dag gamla, man börjar redan se att de kommer bli mörka i pälsen, och vilka teckningar de kommer få.


Tavlor

Mitt senaste projekt såhär i min arbetslöshet (finns det inget finare ord?), jag har ju "sommarlov" tills jag får ett jobb, i mitt huvud iallafall..
Är tavlor till köket, som vi målade vitt för inte allt för längesedan, eftersom köket är rätt så stort så innebär det mycket vitt och en hel långvägg som är helt tom, så mitt uppdrag är då att fylla upp den väggen.

3 tavlor allt som allt, rätt stora, vilket gör dem lite krångliga att fylla ut, eftersom det mesta enbart finns i ministorlekar.
Ser lite konstigt ut med mini mini pärlor och blommor, på en stor Canvas tavla. Men man får försöka sitt bästa!

Jag möblerade även mitt rum, jag och morsan bytte bord, så jag fick ett lite större bord och hon mitt mindre.
Man samlar på sig mer scrapsaker hela tiden, så bara till att utvidga hörnan.


Så här har jag tavlorna, som ligger under papper jag funderar över att ha på och lite prylar jag ska ha med, får se hur slutresultatet ser ut, hoppas det inte blir för djävligt!RSS 2.0