Vaplar och new plates

Idag var det samma som varje helg, ligga hos mormor och försöka sola.
Det gick däremot inte så bra idag då det var så in i h*lvetes varmt! så det blev att jag satt inne och fläktade mig istället.
Vi köpte ett par jätte söta talrikar idag, vi har bara vanliga vita som börjat svika oss ;P så jag behövde inte övertyga så mycket innan vi köpte dem.



Nice nice!

Fanns glas till, men de var inte så fina och det är nog en risk att det blir föör mycket.


Sen var vi ute med min farmor och valparna som har blivit jätte stora och söta! Springer omkring och ramlar och bråkas!


    


Ena sekunden är dom är pigga och vill leka och bråka, sen så bara dom slocknar vart dom står, det är för gulligt!

Jag gosade och mosade så jag är inte tip top nu kan jag ju säga... men vem kan motstå valpar, när dom är som gulligast nu också!!! *Snurvel*


Design

Känner att jag är riktigt seg i benen nu, kan knappt ställa mig upp..
Vi gick upp till en ny butik som ligger en bit här ifrån så det tog på benen det, sen gick vi ner till torget direkt efteråt.. så jag är slut!
Lovade ju Ida en ny design, så nyss fixade jag den, hoppas hon blir nöjd... Vet inte vart hon är Hmm ;P
Kan ju tilläggas att jag inte uppfyllde hennes krav om soptippar eller bajskorvar? Men ida, jag hittar inget bra sätt att föra in sådant riktigt ;P tror inte du skulle vilja googla sånt heller.

Visste inte riktigt om jag ville ha helvitt eller lite beige, Ida du får säga vilket du tycker passar sen när du ser på det!


Idas Blogg

Stackars...

Häromdagen så sa min systers kompis att hennes vän var död, vilket såklart inte min syrra trodde på eftersom hennes kompis skämtar om allt.
Men det bekräftades idag i tidningen att det visst var sant =/ Stackars kille och stackars familj.
Han var bara 15 år gammal och dog av att han slog i huvudet när han ramlade ner från ett staket på en skolgård.
Dem brukade umgås med honom och jag tror min syrra hade en liten crush på honom, så hon är ganska nedlagen.


Usch säger jag bara =/


Stan & patriotiska studenter

Phuu.... nu är man hemma.. huvudvärk har man med =/ Tog nyss en tablett så den bör börja värka snart.
Var i skolan lite innan tio för ett muntligt prov i sammhäll A, vilket gick mycket bättre än jag trodde..
Jag satt och pluggade hela kvällen och försökte få in informationen i huvudet... Skulle läsa på om Nordirlands konflikten och lära mig allt om den typ.... urk..
Trodde att det inte skulle funka alls, kändes inte som om någon info fastnade där inne, men det gick bra ändå.. Så nu är jag klar med den kursen, fick VG i slutbetyg och jag är faktist nöjd. Jag hatar samhäll, så det duger jätte fint!
Sen var det Engelska C där vi skulle gå igenom hur vår uppsats skulle gå till, eftersom C kursen är på akademisk nivå så är det lite annorlunda. Får se hur det blir med den uppgiften, blir säkert att jag kommer sitta och traggla med den över sommarlovet.

Efter det var jag i stan och sprang runt, hittade massa billiga linnen som man kan slafsa omkring i.. för det behöver jag verkligen. och en BH som passar och sitter bra! Hade ju sån huvudvärk så jag orkade inte med mer, annars behöver jag leta efter en klänning. Men det får bli någon annan dag.

Något som jag inte förstår, som man ser nu överallt i stan när alla tar studenten, är dessa som har med sig sina egna länders flaggor? what's up with that? Det är ju faktist så att den svenska flaggan iomed studenten representerar att man tagit studenten i sverige....  Därför har vi svenska flaggan där. så Why?
Stör mig något enormt på att sverige och svenskar inte får vara patriotiska och att svenska flaggan är något fel, medan alla andra ska springa runt och skrika "Mitt land är bäst" och kalla svenskar för rasister ifall vi gör samma sak. Tråkigt att det ska vara så.

Nej nu ska jag slappa tills huvudvärken går över =/ och plugga sen...

Bebisar

Lite Uppdate med råttbebbarna... Jag är så kär i dom ;P så min näsa är ju täppt dygnet runt nu, men dom är så goa så man kan inte låta bli ^^,  3 av dem utmärker sig ordentligt, en är hel vit, en är jätte mörk och en kommer få en bläs. Sött!
Dom kan höra nu, och det närmsta som kommer dag 7 är håret. Sen tänder ;P dom öppnar inte ögona förens 14 dagar...




Ska bli tråkigt att sälja av dom sen... =/ dom är ju så söta!

Tack!

I brevlådan idag så kom ett jätte sött kort från Maria Malmgren på posten!



Med ett fint kort på lille William! =D



Designen jag gjorde åt henne, hon ville ha något somrigt.
Och så en länk banner


Det var jag och en till som gjorde till henne så nu har hon två st och byta mellan =)

Tack så mycket för kortet, det var jätte fint! =D


Frånvaro

Jag hittade en sida där en tjej/kille översatte engelska till Tengwar (alvisk skrift) och skrev till han/hon. men tydligen så har han inte vart aktiv på forumet på över ett år =/, fan.
Han skulle vara den bästa på sådant eftersom han hållt på med det i över ett år.... Vill inte prova på att översätta själv.. Får helt enkelt leta vidare =/.

Idag var jag ledig från skolan, så det har vart en slapp dag... jag har inte orkat plugga, men jag bör börja snart för jag har muntligt prov på torsdag i samhäll.
är ledig imon med, så jag får försöka ta mig i kragen.
Sjuksystern på min skola ringde förut idag, hon frågade om jag kunde komma till henne, men eftersom jag är ledig idag så sa jag nej. så jag ska dit på måndag istället.
Tydligen så måste hon snacka med mig för jag har börjat få ganska hög frånvaro.. men ungfär 50% av elever har myyycket högre frånvaro än vad jag har, så jag fattar inte varför hon ska prata med MIG för? Lärarna skulle ha ett möte och prata om MIG. why??? vad ska dom snacka om? vad fan, alla har väll sina bra eller dåliga perioder eller? Jag har haft det jobbigt med sömnen och astman och allergierna det senaste inte undra på att jag inte orkar gå upp tidigt för att gå på EN lektion... som jag hatar dessutom.. *muttrar surt*

Nej, tur att det är sommarlov snart altså!


Sår och dum goja

Igår när jag satt och tittade på det sår som Mitire tillfogat min stackars arm, så såg det konstigt ut, och jag var trött på skorpan som sitter där... när jag väl försökte få bort det så började det komma ut massa var där ur, usch.
Så jag lät bli att dra bort skorpan, och idag så var det ännu mer.. Jävla fågel "#¤%&
Men nu drog jag bort skorpan och tvättade såret med desivon, så får det bilda en ny skorpa nu när såret är rent åtminstonde.
Hon bet mig dessutom nyss typ 3cm brevid, så jag kommer nog få ett sår där med.
Jag har skrivit i ett papegojforum, för tydligen så funkar ju inte mina nuvarande metoder. så jag får hitta något annat, för det skulle aldrig falla mig in att göra mig av med henne... hon ska dö med mig. She's going down with me. Gojor blir ju ändå väldigt gamla.. Just morhuvad är väll medelåldern 35 tror jag.. men det kan ju vara mer eller mindre, och större kan ju bli 100 år ;P det du!
Hon är och kommer alltid vara min lilla ögonsten, hur mycket hon än hatar mig. och när jag väl flyttar hemifrån så får hon helt enkelt gilla läget att mamma inte är där längre.



Saknar när hon ville gosa med mig om mornarna och på kvällarna... när hon gillade mig över huvudtaget.
Men papegojor är nyckfulla, för jag har inte gjort annat än att försöka få hennes gillande.


I miss this!

Tattoo

I have gone mad.


Sen jag bestämde mig för min draktatuering så har jag redan börjat tänka på andra jag ska göra, hur ska detta sluta ;P
Iallafall... något som jag alltid velat ha är en alvisk skrift... quenya för att vara exakt.

Provade att rita på min arm, fast det är inte den frasen jag vill ha, det står bara mitt namn och efternamn och det vill jag inte ha ;P



Det är snett och fult, men hur enkelt är det att rita på sig själv =P

Jag tänkte, att vänta 2 år på min älskade drake är så lång tid.... Denna är ju liten och förmodligen billig... och jag kommer ändå skaffa det, så varför vänta tills efter draken.
Jag vill bara hitta en fras eller mening som är fin och som har en betydelse för mig, men jag letar som en tok... Men jag hittar bara konversationer mellan frodo och dem. Inga "quotes", irriterande =/



Vad tycker ni? tror ni det blir fint?






Lite andra bilder på alvtatueringar;





Fast min ska vara lite mer feminin och snirklig, inte så fet som den understa bildens.
Den andra är fin.. men jag tror det är mörkskriften? not sure.


Kort och husbygge

Idag var vi ute hos mormor och morfar igen, ingen hundring hittad =/ jag måste ha tappat den ute någonstans då.
Men snäll som mormor är så fick jag en till. <3
Min kusin var där idag, men han åkte hem sen iallafall... man blir ju hjärnskadad i närheten av han.
Min morsa och morfar håller på och bygger ut våran lilla "sommarstuga" och är snart klara! ska bli skönt när vi börjar måla eller tapetsera, vilket vi nu bestämmer oss för! det där sista..

Riktigt gött.



Fick en chans att sno en liten titt på bebbarna när dom äter! snutt =)



Och det här slängde jag snabbt ihop igår efter eurovision, gillar egentligen inte Vita kort... Men det fick lov att bli det, man måste ju prova någon gång.

Njut nu, resten av söndagen!


Vem var bäst?

Nååå, kollade du på eurovision?
Mina favoriet var; Frankrike, Turkiet, Armenien, Israel, Finland, Sverige... även om jag hellre hade sett Nordman än stelpinnen pirelli...och så var väll grekland, spanien och norge något sånär.

Vilka var dina favoriter då???

Känner mig lite varm om kinderna... trodde först jag hade feber, men så kom jag på att jag solat ganska mycket idag. =$
Tappade min hundralapp märkte jag förut =( fan vad ledsen jag blev... det är ju faktist mycket pengar, iallafall när man TAPPAR dom..... Speciellt när jag nu kommer ha über lite pengar de kommande månaderna. och då menar jag verkligen liiiite... Jag får hoppas att hundringen ligger hemma hos mormor eller i deras bil.. om inte min giriga, snåla, ego kusin hittar den först, för då får jag aldrig tillbax den, han kommer såklart neka och säga att han inte hittat någon. idiot. Han som går omkring med märkeskläder, motorcyklar, bor i villa och har dyra hobbisar..men han är bortskämd som få och tar minsta lilla utan dåligt samvete.. GRRR.... alltså.. i fel ordning så går det i det här fallet "Ta från det fattiga och ge till de rika".
Han sover nämligen hos mormor och morfar... fan fan fan.



Tillägg;

Haha, var det någon som såg björn eller? hahaha undra ifall andra länder ens fattade att han skämtade, i början var tillochmed jag osäker, vi vet ju iallafall att han är komiker...  tvälv pojnts gos to öhh ehh.... sviiideeen, höhö, no jo kant vot for yor ovn kontry  hhöhö..
Hahahaha... fan vad jag garvade åt honom.


Over and out.... Scrapping!

Råttbebisar och design.

Idag har jag umgåtts med min kusin T han är lika gammal som jag, även om det inte verkar så..
Han testar verkligen ens tålamod, så det är verkligen skönt att vara hemma!

Vi tog ut råttan idag, hon ville jätte gärna ut och då fick hon sitta med oss i köket och käka frikadeller! medan jag smög och kollade på bebisarna *muhaha*

De är hela TIO stycken!
Och det verkar som om 3 blir "vanliga" och 7 st blir Albino.. får se hur det ser ut sen... Såååååå småttiga är dom.




Dom ser nästan ut som små monster?
Där är det nio st, medan min morsa hade uppe en och kollade.. Snutt!
Man ser att vissa har mörka stooora ögon, medans vissa ser ögonlösa ut, men dom är nog albino.. dom "ögonlösa".
Någon som bor i Gbg som vill tinga? ;P

Igår satt jag på kvällen och hade tråkigt, var meningen att jag skulle fixa blogg design till Ida, men hon var ju inte inne. (where were you ida!?)
Så istället så såg jag på Maria Malmgrens blogg att hon sökte en ny desig och att man kunde skicka in så skulle hon välja någons.. och få något för det, som en liten tävling.
Så eftersom jag ändå var taggad att göra design så satt jag och gjorde detta istället, till henne.
Tror inte jag vinner, men det var ändå skoj! hade något och göra istället för att stirra rätt ut. Min första tävling här i bloggosfären dessutom, Skoj!

Stan

Hör ungarna piper i kapp i rummet intill... att hon orkar lyssna på dem. Hon ligger bara och sover, och vill inte ha någon mat, men det är väll förståeligt, hon är väll helt utmattad =/ stackaren. Så vi försöker igen imorgon.

Var i stan idag och rände omkring med L i flera timmar, så jag har blåsor på fötterna =( ajj aj säger jag bara!
Hittade några fina grejer, men jag har inte så mycket att röra mig med, eftersom jag ska spara till min tattoo..
Men jag fick köpt 6 par trosor! det du!
Och en fin tjock fantasybok till min morsa till morsdag, men eftersom jag inte klarar av att vänta på saker och ting så fick hon den idag och hon blev Super glad! och då blir man själv så glad och stolt över att man prickade rätt ^^,
När jag och L satt på apoteket inne i stan så stod det en kvinna framför oss. hon hade på en sån där halvlång tunika som satt knappt under rumpan, och så hade hon jeans på sig... det roliga var bara att jeansen satt nedanför rumpan?
Så när hon lutar sig fram och pratar med apotekstanten så *Helluuu everybody*. Inte en trevlig syn måste jag säga =S
Flera som såg det, apotekstanterna undra ifall dom skulle gå fram och säga till men dom kunde inte med..
Jag undrar ifall det inte var något fel med henne, jag har ingen aning.... allt jag vet är att hon var jätte svettig och att det blev avtryck efteråt på stolen hon suttit på. Mums..

Jag introducerade även L för thaimats stället som jag älskar, fast denna gången hade dom änna råkat hälla i en liter chilli eller nått? för vi båda satt där varma och med rinnande näsor medan vi skrattade åt varran. Det var varmt och Starkt!
När vi stod i kön för att beställa maten så känner jag hur någon börjar borsta på min rygg.. haha
Jag fattar inte ens vad som händer, jag är så van vid att folk står och knör och håller på..
Tydligen så hade jag en stor flygmyra i håret som kvinnan bakom försökte vifta bort! snällt. =)
Men det tog mig typ 5h innan jag fattade att någon stod och borstade på mig..



Boken jag köpte till min mor, riktigt go en på 735 sidor.. riktigt godis för henne ^^, <3

Vi ska få tillökning nr2

Jajemen, det var minsann inte fläsk det där inte ;)
Inatt så kunde jag inte sova för allt jag hörde var; *Riiitch  riiiitch   riiiiitch*
När lilla råttan rev sönder allt tidningpapper och gjorde ordning sin plats där hon skulle föda.
Så jag kom inte iväg till skolan för jag somnade inte förens vid 4 halv 5 då hon själv slocknade av utmattning av att ha strimlat hela jävla tidningen =O
Det fanns dock inte ungar där på morgonen...
Men senare när min syster skulle ta upp henne för att visa tjockismagen till sin vän, så hängde där ett par fina tassar ut ur rumpan på na. ;)
Så nu har förmodligen alla små bebbarna kommit.. Hon ligger på en stor rosa hög Hahaha!
Vi har inte velat kolla ännu, vi ska göra det ikväll när vi ska mata henne med lite barnmat och lite kött.. men det ligger säkert en 8 bebisar där.... om inte MER.... det är en himla många iallafall... hör dom där inne hur dom piper så gulligt =D
Och vi har redan hittat två stycken som är intresserade så det är ju bra.. Fast dom måste bli 4 veckor innan man får ge bort dem.... Det som är kruxen är ju att råttor blir könsmogna vid 4 veckor :S

Riktiga.... jaa.. råttor, inte undra att de finns så många av dem där ute ;P

Lite läskigt är det däremot att några av tidningsremsorna är fulla av blodfläckar, men jag tror inte det är någon fara.. det är nog sådant som kommer med födseln.
Och vi måste mata henne med massa kött, för tydligen ifall man inte gör det så äter dom annars upp ungarna =/
Så vi har köpt baby mat, som heter typ kalv frikadeller, lät ju mjukt och bra?

Får se om jag kan ta foto på dom ikväll när hon ska äta lite!!!

Vi ska få tillökning

Ja! Jag är gravi.... Nej. I wish.

Men vi skall ändå få tillökning, Vi upptäckte nämligen idag att min syrras råtta är på tjocken!
Det var tre veckor sen vi hämtade henne från djuraffärn, och dom är dräktiga i tre veckor, så... its due any day now!
Vi har änna trott att hon vart såååå trött och seg för att hon är ny hos oss och för att hon är en bebis... och att som resultat av det, allt latande. blivit en liten tjockis.
Och vi har skojat om  haha tänk om hon vore på tjocken... Tji fick vi?

För idag.... så när min syrra och hon låg och myste så kände hon hur hela magen rörde sig och något där i? kan väll inte bara vara tarmarna? Ser ju riktigt hur hela magen skumpar och hoppar när hon står still... att vi inte lade märke till det innan!

Vi tror att dom förmodligen kommer inatt.. Hon har boat som i helvete dom senaste dagarna... Och nu är det ganska uppenbart att det var boa hon gjorde.

Nåväl... inte första gången detta händer... kan väll säga att vi får valuta för pengarna? nej men... vi får ju iallafall pengar tillbaka på ungar vi säljer.

Tog bild på henne också... så man kan se hur tjock hon är.



Ni får försöka bortse från min syrras väldigt (o)rena händer ;)



Man ser riktigt på putet där på sidorna att det egentligen inte bara är fläsk.


Skoj skoj skoj! =D i'm excited!


Piss

Idag var det skolan som gällde.. efter en liten miniledighet. Vi hade som läxa att läsa ut en bok tills imon, men tror ni inte jag somnade mitt i... Nåjaa.... Fick vi ännu en stor läxa i engelskan. Vi ska nu skriva en uppsats om denna boken i högskolenivå... of course. Det är inte redan tillräckligt avancerat ;P Fast det är ju iochförsig C kursen..
Efteråt satt jag och tjattrade lite med ida innan jag åkte iväg för att möta min syster och gå och äta.
Men på spårvagnen så händer det som hände för några veckor sen.. jag sätter mig på ett säte som luktar PISS.
Jag ska maila till västtrafik sen och klaga... fan.  Inte för att jag vet vad dom ska göra direkt.... slänga ut alla fullegubbar som går på låter som en bra idé.. dom har ju ändå inte pengar till att åka, dom tjuvåker ändå. Allt för den där ljuva ölen huh?

Väl hemma, mätt och belåten så får man sig en fin hälsning av Mitire.

Såhär fin blev min arm efter hälsningen.. Snäll liten bulldog som hon är...släpper inte taget heller..så man vet inte vart man ska ta vägen.. man kan ju inte direkt så henne mot väggen haha, hon är så liten.... *grrrrr*



Och efteråt så sitter hon på gardinstången för att komma undan och försöker se oskyldig ut.




Hon måste ju ha börjat bli könsmogen, hela hon är ett stort PMS monster.
Och om inte annat så ska vi se om vi ska vingklippa lite i sommar så hon iallafall inte kan flyga och attackera en och för att hon inte ska kunna flyga iväg när vi är i sommarstugan.

I dag ska jag....plugga igen.. prov imon!

Igår skickade föresten min lärare Sms klockan 12 på natten? hahaha... han berättade sen idag i skolan att hans tjej hade undrat vem han smsade med, eftersom det var så sent. Hahaha..
Han skulle bara avboka en tid som vi skulle ha idag till prov... fast det är egentligen nästa vecka, så det var ju onödigt iallafall. ;P

Kram!

Lätt läsning

vilken skillnad det kan vara beroende på vilken bok det är man läser, om det är "heavy reading" or not ;P


Den tunna boken är mycket svårare läsning än den 3 gånger större som jag också läser.
Den tunna måste jag iallafall läsa ut ikväll... Efter Lost of course ... ! till engelskan imon.

Snart är det helg iallafall, även om det inte blir mycket vila.. =)

Ha en skön kväll!


Ovant

Nu har min blogg blivit flyttad, det känns lite ovant... men inget nytt här ju, vad tråkigt :/ eller så kanske jag bara inte hittat det än?

Är ledig idag med, ligger här och slappar.. käkar macka utan någonting på för att jag inte hittade något pålägg och det är så tråkigt med bara smör...
Har sådan träningsvärk i magen att jag inte kan skratta, nysa, hosta eller sätta mig upp utan att få ont. Praktiskt taget rullar ur sängen eftersom jag inte kan resa mig haha. Så går det när man anstränger sig för en gångs skull ;P
Jag är sååå sugen på mcdonalds... efter jag käkade den cheeseburgaren häromdan med Ida, så har jag fått smak för det igen.
Men istället sitter jag här med en brödbit med massa äckliga solrosfrön i.... fattar inte varför dom envisnas med att stoppa solrosfrön i allt, har dom inte tänkt på att det faktist finns människor som tycker det är svinäckligt.. Bläää! *Spottar ut det 100ade solrosfröet* Det är ju nästan som att äta melon det här.... förutom att melon är hundra gånger goare.
Ska gå och dela med mig till min goja... hon gillar ju solrosfrön... ;P

None

Hårigt

Idag har det varit en bra dag, hade svenska B och matte B och ingen filosofi, så vi slutade tidigt, åkte in till stan med Ida och käkade hamburgare, första gången på över ett år jag käkade mcdonalds! men det är bara för jag fastnat för burgerking istället, inte för att man är duktig ;P

Väl hemma så segade jag till ordentligt, bara låg och dåsa i sängen tills morsan kom hem och jag var tvungen att dra ner till torget och handla mat.
Jag köpte en god kyckling sallad, färdigpaketerad men lyckan förstördes när jag möttes av ett stort svart hårstrå när jag tog av locket.  Det var den middagen det.
Så istället så åt jag chips!
Hittade en gång en hårklump i en chipspåse en gång med! en hår KLUMP. inte ett hårstrå, en klump, eller en Tuss kanske det kallas. Not so fresh.
 Någon som är efter mig kanske *sneglar över axeln*
Jag mailade och klagade men så ville dom att jag skulle in med påsen och trallala, så jag sket i det. Det ända som skulle hända var väll att man skulle fått en tjuga tillbaka eller en ny påse?
 Anyways...

En chipspåse, lite äckliga mackaroner med ost och några gurkskivor senare.... så sitter man här och tråkar.
Jag ska förmodligen plugga lite, as usual. Är ledig imon och på onsdag, så det är skönt! Får försöka plugga då, så jag blir av med sakerna någon gång!

Denna omgång med studiebidrag så ska jag spara 1000 spänn.. en bit på vägen till min tatuering.
Och så hoppas jag att mitt lämplighetsintyg kommer snart, så jag kan börja köra någon gång, ta körkort under sommaren, åka till skottland hoppas jag att vi hinner med och har råd med också..
Får ta det som det kommer, men det är ju iallafall lite att se fram emot!

Vad ska ni göra i sommar? några speciella planer?

Vinter igen?

Idag har det inte hänt mycket, som vanligt.. Har legat och vilat i stort sett hela dagen och läst "Berättelsen om Fjärrskådarna", min mage har inte riktigt vart på bra humör idag. Jag har nog ätit lite mycket chips och godis det senaste =/
När vi skulle ner till torget och köpa taco krydda för maten, så var det iskallt, och då hade jag ändå på mig jeans, tjock tröja och jacka? vad hände med sommaren? häromdan kunde man ju knappt ha kläder på sig så varmt som det var!
Jag hoppas iallafall att sommaren kommer för att stanna nästa gång jag vill ha en bra sommar detta året, förra året så regnade det ju hela tiden, då hinner man inte vila upp sig.

Det är mors dag snart.. nästa söndag om jag inte har fel?
Funderar på vad jag ska hitta på till henne, min kära mor.... Jag planerade att scrappa ett Minialbum till henne på mors dag, men jag var för otålig så det fick hon för länge sen ;P inte något jag längtar efter att göra om i första taget ett sådant album... även om jag är lite sugen på det.
Jag hittar säkert någonting, hon blir ju glad vad hon än får!

Nu ska jag nog plugga lite igen... det ända jag gör känns det som, men ändå kommer jag ingenstans
Önskar att La ink eller Miami ink skulle komma, saknar det, det var det man kollade på på söndagarna!

Nu, plugga... och i bakgrunden hörs Nordman! ;P
 Är han inte bra så säg?

Önskar jag kunde lära mig nyckelharpa, så jäkla fint.. men dom kostar runt 15 - 20 tusen... Så det är ju inget man bara kan börja med... =/

Kram på er!


Mitire

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade 8:30 och åkte och storhandlade, klädde på mig lite för lite så jag frös ihjäl på köpet.
Har tänkt påbörja en engelska läxa som är "lättgjord", och sen har jag fördjupning och sen prov på måndag, så är jag på bra väg iallafall, till sommarloven och alla fina (hopefully) betyg.
Det lilla jävla fågelkräket har typ bitit sönder min hand, svider som fasiken, Sen blev hon arg för att jag säger till henne och försöker få tag på henne för att stoppa henne i buren, så ska hon leka kamikaze pilot och attackera ens huvud... *suck* när ska detta sluta. Morhuvade gojor är verkligen dom mest envisaste fåglar som finns, no shit!
Det är väll tur att hon är söt imellanåt med...

image158

Nu ska jag plugga lite, och dricka massa cooola! ^^,


Valparna växer...

...Snabbt som fasiken!

För bara några veckor sen var dom små korvar


Nyfödda

Och nu är dom stora och staplar omkring!




Ca tre veckor gamla

Smutsiga och fina efter att ha ramlat i matskålen och brottats omkring i vällingen, och sen så somnar dom vart dom ligger, Jätte söta!

Förkortat sommarlov?

Läste i Metro idag att någon fått för sig att dom vill förkorta sommarloven för oss studenter.
Vi har nu ca 10 veckor långt sommarlov och dom vill förkorta det till 5 veckor.
Jag hoppas verkligen INTE att det går igenom. Försöker dom knäcka våran generation helt och hållet? inte nog med att vi måste gå i skola ca 18 år och plugga som idioter samtidigt som vi ska jobba för att få arbetserfarenhet för att sedan kunna få ett hyffsat jobb...(Helluuu fritiden, where are youuu?)... Jag tror nog vi behåller dom veckorna av sommarlovet.

Ungefär 50% av de jag känner har eller har haft eller kommer nog förmodligen få magsår, Jag själv har haft magkatarr, men det är lugnare nu, men jag är inte långt borta många gånger, men huvudvärk och illamående är man ju däremot varenda dag nästan.
Och nu är det ju svårare att få bli sjukskriven också.. vad är dom ute efter egentligen, effektivitet? det blir ju nästan lite motsatt effekt tycker jag.

Många ungdomar sommarjobbar de första 4 veckorna av sommarlovet ändå, så dom vill kunna ha den sista delen av lovet att slappa, inte behöva slappa i 1 vecka och sen tillbaks till skolan.

Men enligt de som vill förkorta det så är det positivt för att det kan förkorta utbildningar på 1 år.. Woooow.. ett år.. (Sarkasm)
Och för att ungdomarna ute i ghettot inte har något att göra under lovet.... det kan jag däremot förstå, jag bor ju själv i ett så jag ser ju hur det ser ut, men samtidigt så reser ungefär 90% iväg, oftast hem till släkten i hemlandet.
Men.... det är då det ända positiva isåfall, att dom inte ska bli uttråkade..... Men om man kollar på det såhär, så är ju oftast (Jag säger inte alltid eller alla) de personer som driver runt och förstör och sådant under loven inte sådana som har bra betyg i skolan och som behöver detta sommarlov för att faktist få tillbaks sin hjärna och sin Sanity.
Och jag pratar som någon som förr umgicks i sådana kretsar så det är inte så att jag bara har massa förutfattade meningar eller så.

Jag hoppas iallafall att det INTE INTE INTE går igenom för då fan blir jag arg.
Men dom snackade om detta förra året med och året innan det och det blev ju inget av det.. så hoppas hoppas!
Hoppas med mig!


***

Jag lyckades faktist läsa de 111 sidorna eller vad det var, som jag skulle läsa till engelskan... vilket nästan ingen annan hade gjort, så för en gångs skull så var jag den enda som vart duktig ;P
Boken har faktist blivit intressant och vi ska läsa ut den tills nästan torsdag, nice.

Det är föresten konstaterat nu, min Svenska B lärare är gravid.. Fan.
Nejda, jätte skoj för henne... men hon är verkligen den bästa läraren i hela skolan, kommer sakna henne =/
Det gick bara poff så har hon värsta magen, hemskt vad snabbt det går från att se en liten mage, sen nästa vecka så ser den ju nästan färdigbakad ut.  Men magen har väll sina växperioder kanske då det går snabbt.


Ska se vad man kan hitta på förnått nu... jag är lite smått uttråkad och hungrig. har bara ätit en macka idag, imorse.
Men det finns verkligen Nada hemma, men jag orkar inte vänta på att min morsa slutar på att laga till köttfärsen... Hmmm.

What to do, what to do.....

Någon som har recept på någon maträtt man kan slänga ihop på smulor?
Ha en skön torsdag, det är ju faktist fredag imon! skööönt =)

Plättar

Skönt att vara ledig! och jag tänkte att det skulle vara gott med plättar till frukost!
Och visst, det blev gott i slutänden, men vägen dit var inte lika rolig!
Det gamla plättjärnet är ju svinvarmt och man bränner sig hela tiden.. och nää.. jag är bara inte till för att göra plättar ;P

Tills imon ska jag ha läst 110 sidor till engelskan... jag är på sida 14...
"The Catcher in the Rye" en väldigt tråkig bok...  Jag har även läst uttdrag ur den innan, så jag har nästan läst hela boken, fast med småsnuttar.

nu ska jag kolla vidare på Rachel Ray ;P


Tomater med krydda!

Just nu så sitter jag och äter cocktailtomarer med grillkrydda på, yum yum! Nyttigare än chipsen jag egentligen vill smälla i mig!

Var hos läkaren idag, som inte ens visste att vi kom eftersom han glömt skriva in det i sin bok, men vi fick komma in iallafall vilket var bra.
Fick göra Ännu ett Spirometri test... har gjort 100 sådana nu känns det som.
Spirometri test är ett test för att se lungornas kapacitet, man andas vanligt några sekunder sen ska man dra in allt vad man kan och sen blåååsa ut i maskinen tills man faller av stolen.. vilket jag nästan gjorde ;P fick kramp i sidan.
Jag har tydligen inte jätte bra, men det är ingen fara iallfall... det är okej. Vilket är bra, tyder ju på att alla mediciner och så fungerar.
Sen sa han att ifall jag nu ska vaccinera mig mot hundallergin, så är det en väntelista på 2 år =/
Hinner ju gå i pension innan jag får börja med det ;P

Men att min andra läkare skulle höra av sig till mig om hur det blir och allt sådant, får hoppas dom ringer denna gången nu då, eftersom dom inte gjorde det sistens.

Imon är jag ledig.. blev ju klar med Datakursen, så det är GÖTT! Vill veta nu vilket betyg jag får också ;P


Ikväll är det Ugly betty och Desperate housewives!


Är det föresten någon som vet vad som hände med "unga mödrar"?

Förra torsdagen så var det avsnitt 17, men det kommer inget idag eller imon, men på tordag är det avsnitt 20 ?! :S


Fobier

Idag har jag faktist fått pluggat en del, psykologi arbetet som jag skriver är om fobier, vilket jag tycker är intressant.
Jag fastnade dock nyss, så jag tänkte att jag skulle lägga mig och läsa lite istället för att sitta och traggla med något som inte kommer funka.
Ska upp tidigt imon, och efter skolan ska jag upp till sahlgrenska och träffa en ny läkare, se vad gubben säger, ifall ja får börja med sprutorna någon gång under denna livstid.
Åt två apelsiner förut.... har fått klåda runt munnen och ont i magen  haha, kanske är för det är starkt?

Har du någon fobi?

Motsvarande?

Nu såhär till våren så har jag märkt hur mycket snygga killar som flyttat hit till våran område, på väg ner till torget så ser man ju flera stycken gåendes.
Efter att ha varit singel sen november, så börjar jag få upp ögonen för killar igen... Visserligen jädrigt skönt att vara singel ;P men, man saknar ändå den där någon.
Jag och mitt och X var ihop i 3 år innan jag inte klarade det längre, han var muslim och jag själv är icke-troende så det gick inte sådär jätte bra ihop. Hur mycket han än inte ville att det skulle göra någon skillnad, så gjorde det de för mig, De flesta religioner är trots allt diskriminerande mot kvinnor.

Men de killar som bor här i området är lite mer, rock, skate stil.... Det är inte direkt sådana som mig som dom spanar efter tyvärr ;P

Men hur vet man vad som motsvarar ens egna stil egentligen?

Är du och din kille "samma stil"?




Jag mår f.ö bättre idag.... sitter här med grill CHIPS, hell yeah.... kanske bara är lite fett jag behöver... tror inte jag är till för dieter ;P


Vår deppig, eller bara stress

Vet inte riktigt vad som är med mig, om det är någon sorts vårdeppighet eller om det bara är skolan som spökar.
De senaste veckorna har jag känt mig uppgiven och konstig..
Känns som om jag lever på fel ställe, eller i fel tidsålder.
Mina dagar känns ändlösa, men ändå som om jag inte ens hinner stiga ur sängen innan jag ska ner i den igen.
Mina dagar är likadana.. samma sak dag in och dag ut, det händer aldrig något annorlunda.
Finns så mycket och göra och så lite tid, folk sätter press på en och en själv sätter press på en.

Ibland önskar jag att jag aldrig tagit upp en bok och börjat läsa, för det sätter griller i huvudet på en.
Man fylls av en längtan man inte kan göra något åt.

Jag behöver kontroll.. jag vill ha kontroll och jag klarar inte av när saker spårar ut utan att jag kan göra något åt saken


Kommer jag någonsin känna mig helt tillfreds?


Ajj

Jaa, jag låter bilden tala för sig själv.

image139

Va tror ni, kommer jag få ont sen?

Jag blir aldrig brun, jag blir RÖD och sen går jag tillbaks till VIT....
Och jag satt faktist inte så länge idag, men sen så har jag inte solat sen förra året.

AJJ!

(Ja, mitt fejs ser lika fint ut  HAH! får skylla mig själv ;P)




Uppdate:

Hittade faktist en bild från förra året haha!  jag lär mig inte!


Gulaschsoppa med bulgur

Försov mig idag, typiskt då jag skulle ha gjort svenska prov idag, men det får bli på måndag istället. Min kropp behöver mycket sömn ;P

Blev hungrig för en stund sen och funderade på vad man skulle käka då vi har Nada hemma, inget bröd eller frukt eller nått.
Så kom jag på att det fanns ett recept på Bulgur paketet som jag tyckt sett gott ut.
Och jag hade faktist nästan alla ingridienser hemma!
Den blev väldigt god faktist.

Gulaschsoppa med Bulgur. 4 portioner

2 dl bulgur
1 morot
1 gul lök
2-3 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 gul paprika
1 purjolök
2 liter grönsaksbuljong
1 msk paprikapulver
2 msk tomatpuré
olivolja
salt och peppar

1. Ansa och skiva alla grönsaker. fräs dem i en skvätt olja i en rejäl kastrull.
2. Tillsätt bulgur och rör ner paprika pulver och tomatpuré.
3. Häll i buljongen.
4. Låt soppan koka under lock på svag värme i 30 minuter.
5. Smaka av med salt och peppar.

Gott med bröd eller en klick turkisk yoghurt.


Jag hade dock inte i morötter (blä) och jag hade i hackad chilli istället eftersom jag gillar stark mat, och lite (Massa) mer vitlök. och chillipulver.

image138
(Bilden på paketet)


Gott gott.

Lär min morsa vara glad när hon kommer hem och det finns mat klart!

Skandalöst!

Okej, är det någon som kan gissa hur mycket den här goda vanliga paprikan kostar???
image137


Kommigen, någon gissning... för er kanske det inte är något vanligt, men jag blev faktist chockad!






F.ö, när vi var påvä hem från torget med denna söta paprika i kassen, så satte vi oss för att vila på en bänk (Me & mom that is)

Och precis framför oss har vi en tvättstuga, och två små pojkar springer omkring och leker med kvasten från tvättstugan.

Den med kvasten är 3 år och den andra kan ha vart 4.
Helt plötsligt så springer 3åringen fram med kvasten i högsta hugg -"Ska jag slåå dig?!"
Jag ignorerade det, tänkte dumma unge...
Han upprepar det 2 gånger till innan jag blev arg och sa att det bara är dumma barn som slåss!
Så blev han arg och sa "ska jag slåå diggg!?" och så slog han min morsa med den och fan vad förbannad jag blev!
JÄVLA UNGE? har hans föräldrar inte uppfostrat honom eller? sådana är typ alla jävla ungar på vår gård, pojkar som flickor..
Min morsa tar borsten ifrån honom och går in med den i tvättstugan och hittar morsan till det lilla monstret och säger åt henne vad hennes son gjort och hon mumlar bara "okej ursäkta" och min morsa säger att hon gott kan å ut och prata med ungen.
Inte fan kommer hon ut, hon står och smyger i fönstret och ser på när hennes unge står och frågar 50 gånger till om han ska slå oss? whaT?
Hans kompis ser ut som han skäms och säger "Jag är snäll :("  "självklar är du det" säger jag -"det är den skitungen som är dum"  *pekar*

kan inte låta bli att tycka synd om ungen han har ju garanterat fått stryk av sin farsa sen födseln.
No wonder att dom blir mobbare i skolan sen, dödar folk, langar knark och åker in i fängelsen innan dom fyllt 18.

Jävla idioter det finns altså!

Man ser detta varje dag här, ungar som är knäppt uppfostrade som går och slår andra små som stora, kan säga "jag ska knulla din mamma" innan dom fyllt 1 år ens.
Sååå... trött... på att se detta...


Tacopaj

Igår så åt jag Taco paj för första gången, jag fullkomligen älskar Tacos vanligtvis, så jag tänkte att det säkert skulle vara en hit med... och det var det !   yumm!
Käkade även skivade bananer med honung och blockchoklad i ugnen med lättglass efteråt ;P pretty tasty
Men jag råkade lägga på lite mycket honung, jag är inte ett big fan of honung. Yukk

Idag har det vart rena rama sommarvädret, gick med kortärmat ute, önskar jag kunde tagit av mig mer.
Lämnade in 2 uppgifter som jag suttit och sugit på ett tag, psykologin såg bra ut, men samhällsarbetet om trafficking såg inte så bra ut, men jag är så trött på den att jag inte orkar bry mig.

På spårvagnen hem så luktade det PISS... alltså inte en så särskilt trevlig doft om jag får säga det, var nästan rädd att jag satt mig i det(!) eller något.. så starkt som det luktade (jävla fullegubbar!) Jag flyttade på mig och hoppades på det bästa, längre fram var det iallafall inget piss. Jag hade btw inte satt mig i det, var tvungen att lukta på byxan när jag kom hem sen haha! usch. Men dom luktade bara tvättmedel, so it was fine... annars skulle jag behövt skrubba mig gul och blå i duschen med fullegubbspiss på rumpan! urk
Förra sommaren så satte jag mig i ÖL däremot, men det är ju mycket trevligare än piss.
Men varför ska man pissa och hälla öl på sätena?
Inte nog med att jag trodde jag hade piss på byxorna på väg hem, så kommer det en sån trevlig fullegubbe som skjuter ut snor med näsan preciiis utanför mitt fönster och jag tänker, "Fan heller att han ska sätta sig här" men visst gjorde han det.... med öl i handen och luktade gammal sur cigarettfimp som legat i blöt.
Jag måste se väldigt vänlig ut eftersom dom alltid sätter sig brevid mig och ska prata.

Jag har fortfarande en milshög hög med läxor och göra, så efter jag ätit resterna av taco pajen i kylen och slappat lite så är det bara att sätta igång! har dessutom Svenska prov imon!

Hoppas eran dag vart bättre!

Sagan om ringen.

Läste ut min kära serie igår, "Sagan om drakens återkomst" och sista boken kommer ut nästa år, förhoppningsvist.

Jag tänkte läsa "begynnelsen" som är en prolog till serien, men på baksidan så stod det att det är del 1 av 3 av prologen... så jag fick ingen direkt lust att läsa den ifall de inte kommer ut fler av dem heller.

Så jag tog fram "Sagan om ringen" som jag velat läsa länge nu, men aldrig riktigt fått tumen ur och gjort!
Men t.ex. karaktären Samwise "Sam" Gamgi översatt till svenska heter "Sam Vismannen" vilket känns helt fel efter att ha sett filmerna där han heter Samwise.... Hmmm.
Hoppas böckerna är bra, filmerna är ju jävla bra!

image136

Nu ska jag äta nudlar, och slappa lite =)

Bättre idag

Inatt var det inte lika mycket mardrömmar, men jag somnade ändå ganska sent.
Men jag kom upp och kom till skolan, vilket var duktigt av mig....
Fast oturligt nog... så var den enda lektionen inställd... SÅKLART!
Jag orkar inte ens bli arg längre..... jag känner mig mer.... domnad.
Jag är så himla trött på skolan, och besviken på mig själv... Vill lägga ifrån mig sinnet och låta kroppen sköta jobbet.
Fy för skolan säger jag bara ;P synd att man måste läsa vidare minst tre år efter det... hur ska man orka egentligen?
Gifta sig rikt kanske är en idé, men jag är nog inte riktigt en sån person ;P

Tog ut Mitire imorse, tänkte att hon kunde få käka banan med mig till frukost.. Men istället fick jag hugg i fingrarna istället så det bara forsade blod... jävla fågelkräk.
Jag är så trött på det nu... Och det är bara mig hon är sådan mot, jag fattar inte riktigt vad jag gjort för att hon ska bli sådan mot mig, det är ju förfan jag som städar buren, ger mat, gosar? Varför, jävla mjölbagge.

Lämnade in sista dataarbetet igår.. så nu är det bara o vänta och se vad betyget blir, håll tummarna för ett MVG nu!
Och nu ska jag käka macka med makrill i tomatsås på  Yummmmm.....  Luktar gott i käften sen ;)


Ugly betty och Desperate housewives ikväll, glöm inte!.... kunde inte hålla mig, var tvungen och gå in på DHs hemsida och kolla vad som händer... Haha, jag är alldeles för otålig.


Och varför finns det ingen bank som lånar ut pengar till en 18 åring utan inkomst för? dåligt.

Obs. Being ironic!


 
Och detta, mina damer (Finns nog inga herrar som läser här)
Är Champagne.
Hon är i färgen champagne så min syster tyckte det var skoj och döpa henne till det.
Min syster är mer för namn som: Toni, Leo, Andrew, michelle... så för en gångs skull var det ett roligare namn ;P
Jag är självklart mer för fantasy namn som Mitire är  (vilket vissa tror är albanskt :S?)

Nej, magen kurrar! Laters!


Mardrömmar

Inatt var som varenda jävla natt som jag haft det senaste... mardröm efter mardröm.... och så vaknar jag tjugotusen gånger.
Så jag vaknade inte förens kl 12 idag, och då var skolan redan slut....Bidde inget.
Har lagom huvudvärk.... och är svin varm.
Min morsa och syster skulle iväg och köpa en råtta och jag hängde på med tanken att jag skulle må bättre om jag fick komma ut lite.... well, I was wrong.
Får hoppas jag tål råttan åtminstonde lite, annars lär det väll bli som när min syrra skaffade marsvin.... jag satt inlåst i mitt rum i princip för jag mådde så jävla dåligt :/ Jag kunde inte andas genom näsan på 7 månader... innan jag bröt ihop och vi åkte till läkaren. Som tur var så fixade alla nässprayer och shit näsan. Men jag vill inte råka ut för det igen.

Men hur kan man säga nej till ens syrra när man vet att hon älskar djur så mycket, jag får dåligt samvete över att jag är allergiker...Men det är ju inte någonting jag valt direkt.
Vad ska man göra egentligen?

Går mig på nerverna..

Inlägget borttaget
Tyckte det blev för privat för min smak, skrev det när jag fortfarande var på dåligt humör.


Design

Pillade tidigare idag med Lisas design, hoppas hon tycker det blir bra, är det något mer är det bara o säga till så fixar jag det! =)

Efter det så damsugade jag och tvättade golv.. lagom svettig blev man så sen blev det duschen, nu har man all mascara under ögona *suck*
Och nu sitter jag här och kollar på Nytt läge.
Sen efter detta skall jag försöka plugga lite... hoppas det går vägen.
Och imon blir det äntligen att man kommer ut till farfar och W.

Vad har ni gjort för skoj idag? =)


Nu får vi väll skärpa oss?

Visst ska vi kvinnor ha samma löner som män och också ha samma chans till chefs jobb osv..
men detta? Fru gårman?  Att man ens orkar tänka på att det är en Man på skylten? Sätter man en kvinna där på så blir det säkert ännu mer problem. "varför har den så stora/små bröst" "Ska bara anorektiker få gå över övergångsstället?!"..

Mheehh...

Kan dom inte bara göra en tvåsidig? hälften man hälften kvinna.


Jag har drömt mardrömmar hela natten så jag är lagom seg.
Vid ett tillfälle så drömde jag att det var något som jagade mig och en till, riktigt hack i häl.
Och man blir sådär jävligt trött i benen.. men måste fortsätta springa, samtidigt som jag ska dra med mig den som är breve som är segare än en själv.
Hahaha, fan va frustrerad jag var.

Nu ska jag.... hmm.. göra något.. får komma på något att göra. Ingen som är hemma heller... feeling lonely.


Skäms & scrapp

Idag gjorde jag något riktigt dumt.
Jag måste först säga att jag är lite sådan att jag inte gillar att ta i dörrhantag och är lite sådär äcklad av vissa saker som jag ser som bakteriehärdar.
När jag tar lösgodis är jag alltid noga med att ta längst bak där inga tallande fingrar har vart och pillat osv.
Vi brukar alltid storhandla varje helg på en stormarknad i torslanda, och vaaarje gång så blir jag irriterad över att dom inte har griptänger till att ta ut "nybakade" bröden/ bullarna med.
 Men nere i vår lilla butik har dom som tur alltid haft det, för jag vill som sagt Inte ha att massa folk gått och känt och klämt och äcklat sig på bröden innan jag ska äta dom! Man vet ju aldrig vart fingrarna vart innan dess.
De senaste veckorna har dom renoverat om butiken och gjorde det lite "fräshare" och så har dom även plockat bort griptängerna!
Är det bara jag som inser hur äckligt det är?
Tillbaks till det dumma jag gjorde... Jag skulle ta ut några Parisare (Bullar med vaniljfyllning) och upptäckte att dom också gjort sig av med tängerna, jag blir arg, säger högt och tydligt och hoppas att någon hör massa elaka fraser om den idiotiska butiken dom är som inte lägger ut tängerna...
Parisarna var ganska kladdiga och jag har ingenstans att torka av mig, så jag tar deras påsar som man stoppar bröden och bullarna i och torkar av mig på den och riktigt skrynklar till den.. sen lägger jag tillbaka den fint. och bannar affären lite till.
Strax efter kommer det en ung kille, som ska ha bröd han med, och självklart så tar han den påsen jag nyss stått och torkat mig med. Då skämdes jag.
Jag tänker "såklart tar ingen den skrynkliga påsen när det ligger en bunt nya direkt under"
Men jo, det gjorde folk visst.

Men varfööör? undrar jag... vad är det som är bättre med att ta med händerna?

Måste lära mig tygla mitt humör, Många saker som går galet pga det.





När jag scrappade för första gången i julas så gjorde jag en LO  (LayOut) om min mormor och morfars hund och katt.
Jag hade ingenting och kunde ingenting om att scrappa.
De ville sätta upp den på väggen, glada som de blev över att jag gjort någonting till dem.
Men tills dess att dom fått tag på den speciella sorten som man behöver till scrapp tavlor, så hade det gått några månader.
Sedan när det väl fick tag på ramen så var den för lång och då bad dom mig scrappa en liten bit till så att det skulle se bra ut.
Nå, vid det laget så hade jag redan börjat tycka att min första verk var svinfult, så imon så får de tillbaka den i en helt annan design ;P

 
Före

   
Efter



Och the "Bird Nerd's" (moi)  lilla "Nerd Bird" (Mitire)  imorse efter hon duschat under kranen!



Ser ut som om hon har slickad mittbena.

Eller väldigt stora ögonbryn?  Haha.

Bättre lycka nästa gång.

Vaknade av att min morsa tryckte det efterlängtade brevet på mig...
Högskoleprovsresultatet.
För att vara någon som tydligen har bra mycket högre IQ än medel så är iallafall inte det till någon hjälp när det kommer till sånna här prov tydligen..... för där fick jag betyget under medel. Inte vad jag väntat mig faktist..
Men nästa gång (om jag orkar med en nästa gång) så ska jag definitivt sitta och hard core plugga matte innan.
Jag fick bäst på ordförståelsen, vilket var förväntat. och sämst på matte.. förväntat ;P

Jag blev heller inte på lika dåligt humör som jag förväntade mig att bli....men det är ju bara bra, orka sura över något sånt. Det fixar sig säkert i slutändan ändå.

Det är mitt motto: Det fixar sig nog....... för det gör det ju nästan allitd.

Nu ska jag vila lite, känner att jag har en huvuvdvärk på g, sov inte värst bra inatt.

Lurkar

Kvällen igår var lugn, huvudvärken gav inte så mycket utrymme för någonting annat riktigt, tog en lång stund att somna och jag hade inga huvudtabletter i närheten, måste ha sånna som smälter på tungan, dom andra är för stora, klara inte av att svälja dom. *ryser*
Men tillslut så somnade jag... vaknade vid 11 för en gångs skull, en lång sovmorgon! längesen man fick sova så länge =)

Fick fixat lite med en header igår kväll till Lisa, får se hur hon gillar den ;P

Vart på tappen innan (ok q8), förmodligen det ända som var öppet, så såg jag att dom hade fått ut massa filmer på dvd som jag trodde fortfarande gick på bio :S Guldkompassen, Beowulf m.m
Så vi köpte Guldkompassen, den ska tydligen vara bra. Den kanske är för en lite yngre publik.. men äh!

På vägen till tappen så såg vi att dom huggt ner alla trän längs bilvägen, som ligger precis brevid en skog, vilket var bra sa jag för då kan inte det stå massa pervon och lurka bakom träden!
Men min morsa fick sig en flabbis för det finns tydligen inte ett ord som heter lurka ;P
Kom på efter en stund att jag nog fick det från ordet "lurking" på engelska som betyder "lurar" Ex. lurar bakom en buske.
Men jag tycker lurka låter bra det med =)

Nu ska jag gå tillbaks till mina chips!

RSS 2.0