Dead by April

På kulturkalaset här i götet, fanns det en hel del artister att se på, Dead by april bland annat, kikade jag också på. Var hejdlöst mycket folk dock, vi stod ändå i mitten någonstans.
Men Kamelot concerten kommer vara sååå bra i november, längtar!Dunbollar och fjäderfän

Mina små fjäderfän börjar se fina ut på bröstkorgarna nu för tiden.Jämfört med Isildur tidigare, när han tuggade på fjädrarna, och Anárion var knallgul på bröstet.


Isildur blev bra ett bra tag innan jag fick Anárion. Men jag hoppas verkligen Isildur inte kommer tillbaks till det beteendet och att Anárion hjälper honom med att hålla det borta.

l


Amaranthe

Kulturkalaset pågår för fullt här i Göteborg. Och Amaranthe var och spelade på Liseberg. Var riktigt skoj att se dem! Och dom framträdde riktigt bra, detta gör mig bara ännu mer taggad till att se Kamelot i november, det kommer vara helt magiskt! Kommer nog vara lyrisk i dagar efteråt! Har blåsor på tårna idag efter allt hoppande igår haha.


Amaranthe!


Målat

Min kära bror målade en teckning på Anárion, tänkte dela med mig eftersom den var så fin.
 


Nu är vi hemma i lägenheten och bra internet igen, 1 vecka kvar på jobb innan 2 veckors semester om jag har tur, sen skolstart! No rest for the wicked

RSS 2.0