Usch

Tikka masalan var ingen hit iallafall, jag gillade den inte, smakade diskmedel.
Men jag åt upp det utan att gnälla ;P för hungrig var jag ändå.. och äter jag inte middag så får jag oftast huvudvärk eller blir illamående.

Data provet gick sådär.... han har så få frågor på sina prov... förstår inte hur han ska få fram ett betyg ur det. Men minst VG borde det ju vara. Sen ska jag bara göra klart powerpoint arbetet så är jag klar med datan!
Synd att vi inte har mer datakurser i vår skola... det är ju så roligt.
Synd att jag inte tänkte på att söka in till en IT skola när jag gick ur nian, jag skulle nog trivts som fasiken!
Men jag kanske kan hitta något som har med data och sådant och läsa under tiden som jag jobbar efter studenten och så innan jag kommer in på nått psykolog eller socionom program.
Skulle gärna vilja bli programmerare eller någon sorts spelutvecklare, något inom design och sådant inom data, men det är inte så mycket betalt däremot.

Saker jag vill arbeta som:
Psykolog
Kurator
Mental skötare eller dyl
Inredningsarkitekt
Programerare
Designer
Spelutvecklare
Grafiker
Forskare
Arkeolog


Dessa har vart mina centrala tankar sen jag började tänka i dom banorna, finns säkert något mer som jag glömt.. Men något av dem borde man ju fixa. Fast psykolog eller kurator är mina förstahandsval. och arkeolog är väll mer en hobby kanske ;PVad är ditt/dina drömjobb???


Tikka masala

Idag har vi bestämt att det ska bli Tikka masala till middag, har aldrig ätit det innan så jag hoppas det blir gott.
Det senaste året så har jag blivit väldigt glad i att prova nya recept och faktist att laga maten (jag hatar att laga mat).
Och vi har hittat massa goda recept, och allt är ju också så kallat "smalmat".
Om man bara kunde trappa ner på alla chips och kakor, skulle man säkert gått ner i vikt med ;P
Men jag har varit ovanligt sugen på frukt och grönt det senaste, så bäst att utnyttja det, det är bara synd att det är så dyrt : /
På samma gång som jag vill gå ner i vikt, så vill jag det inte...
Vill jag verkligen ge upp allt det där goda? Man lever bara en gång ;P lite gott får la man unna sig?
Jag kan gott tänka mig gå ner kanske 3-4 kg... Men går jag ner mer än det så ser jag ut som en pinne och det vill jag heller inte göra :/
Det är ju svårt att balansera på ett visst tal med.. utan att gå upp/ner.

Antar att det bara är att gilla läget?


Men... jordgubbar och sommar borde kanske fixa lite iallafall! *Längtar*

Är sugen på att grilla, förra sommaren så grillade vi varje kväll!
Men det är väll inte riktigt väder för det än.

Nu ska jag fortsätta plugga, börjar kl 14.40 idag, dataprov.  Om register, lagar m.m.  sköjj!


Köpt

Vart förbi Format och hittade de papper jag behövde, och såklart lite grejer till...Sött Clearstamps alfabet, en hörnpunch som rundar hörnen och två dies till min Cuttlebug , blommor eftersom jag använder mycket sånt och de var billiga ;P Kollade även på vad ett alfabet till cuttlebugen kostade där, 900 spänn!?
Jag kollar hellre på Ebay eller tradera då :/ där finns det för kanske 300, en klar skillnad.


Köpte även dessa, en mörkgrå kajal och en eyeliner med filtspets. jag är inte sådär jätte erfaren med sådant, jag brukar bara använda mascara.
Men jag tänkte att man kanske skulle börja använda sådant, det är ju så snyggt.
När jag provade eyelinern så var den jätte enkel att sätta på till en början, tills den torkade!!!
Och nej, jag satt inte i en halvtimme med locket av... så jag tror jag ska gå tillbaka med den, men jag vet inte om jag ska köpa en ny eller om jag ska skita i eyeliner över huvud taget. :/
Någon som har tips på lätthanterlig eyeliner för nybörjade ;P?

Ska fortsätta plugga datakunskap nu, har prov imon.
Har dessutom suttit och omedvetet väntat på posten denna veckan har jag märkt, det är ju fyra veckor sen jag gjorde högskoleprovet nu....resultatet kanske kommer denna veckan! Är lite nervös.
Men det kom inte ens något ALLS idag, inte ens reklam. inte ens en räkning!... mje, bättre lycka imon, med resultatet då, räkningarna kan dom stoppa ner hos någon annan.
Skulle inte ens kommit ihåg brevet om det inte vore för att M påminde mig över msn häromdan! Damn her ;P

Sov så gott!

Hjärnskadad.

Jag funderade ganska mycket igår kväll angående tatueringen, googlade mycket.. och hittade massa bilder på kvinnor som har tatueringar på magen och som efter graviditeten fått uttänjda och fula tatueringar med bristningar.
Det är ju ingen garanti att den blir ful, men inte heller fin. Min morsa fick inte en enda bristning under sina två graviditeter, men så hade hon också små magar, och det är ju inget som säger att jag kommer ärva henne på det viset, så det blir nog att jag gör den på ryggen.
Ska tillbaka om någon vecka när jag fått klart för mig hur det blir med pengar och allt och fråga lite mer, och kanske sätta upp mig på hans lista och så. undra ifall det blir billigare om man gör det på ryggen? borde ju gå snabbare eftersom det är mer lätttillgängligt...

Jag ska in till stan sen och köpa lite pappar, var meningen att det skulle gjorts igår men då var det stängt! glömmer alltid att det är stängt på måndagar.
Sen ska jag plugga.. haha.... * "yeah sure" tänker min hjärna, den vill fortsätta i viloläge*
Nej, men jag måste verkligen skärpa mig nu... kan inte låta det fortsätta såhär :S

Ha en skön tisdag, hoppas det är bra väder för er!Hoppas det inte blir en sån här sommar i år igen.. Här stormade det så träd välte och takplattor åkte av.. det vill vi inte ha denna sommaren!

image123
image124

Så får det gärna vara ;P som efter stormen.


Tattueringen.

Efter att ha åkt en bra bit och sen fått gå backar upp och ner till en vägbeskrivning, så var vi framme vid studion, varma som fasiken.
Men det kändes nästan som om vi störde lite när vi trampade in där.. så fick vi ställt lite frågor angående priser och tider osv.
Jag visade hur jag ville ha det och han sa att han skulle rekomendera en större drake än vad jag tänkte först eftersom man får plats med mer detaljer, och det ser bättre ut med tiden, vilket jag inte har något emot, hellre något stort och ordentligt, jag lär ju inte kunna göra något mer på det stället ändå utan att det kommer se konstigt ut.
Men så frågade vi efter ett ungefär pris och dom hade väldigt svårt att säga och verkade väldigt motvilliga att egentligen sätta ett pris, men till slut så sa han att vi kan räkna med att det kommer kosta runt 15 - 20 000 kr
Hela min insida smälte... fy...
Jag hade räknat med 5 -7 kanske 10... men 20 ??? gud..... Det är ju jävligt mycket pengar...
"Vill man vara fin så får man lida  pin"  Lida är då rätt ord...

Jag vet inte riktigt.. jag känner mig lite kluven... vi har inte särskilt bra ekonomi annars, vi skulle klarat av en liten tatuering, jag sparar mitt studie och underhålls bidrag... får leva på sparlåga... men det här krävs ju... mer än vad jag har.

Och jag vill heller inte skaffa en liten tatuering bara för att den är billig, den ska ju sitta på min kropp tills den bokstavligen ruttnar bort i min grav.
Så det får bli... The one, or no one.


Jag hittade en lätt anorektisk data modell som får modella för mig och vad jag menar.

  

Det röda är då där jag tänkt hur stor och vart den ska sitta och så vidare.
Första bilden är vad jag tycker är rimligt, andra bilden är vad tatueraren föreslog, han vill tydligen att jag skall vara halvdö innan jag är klar.. och den sista är vad min mor vill, jag vet att man inte ska lyssna på vad andra säger när det gäller sånthär men samtidigt så är man ju inte helt döv när det gäller sånt.

Han föreslog att man kunde göra den på ett annat sätt, vilket var att jag först gör den i svartvitt, altså konturer och skuggor och sen kanske 6 mån senare så om jag vill ha färg så fyller jag i då, så blir det inte PANG 20 tusen.
Jag vill inte ha svartvit utan med färg, men det här alternativet går ju faktist att suga på lite.... det låter ganska bra.

Jag velar lite mellan rygg och mage/höft... jag vet inte vad som skulle vart snyggast egentligen.
Jag är dessutom rädd att den på magen ska bli uttöjd och ful efter framtida graviditeter. Jag glömde fråga det när jag var där, är det något som vet hur det är med sådant?

Jag skulle gärna ta del av era tankar i dethär..

Jag har även ett litet hopp hos min farfar och hans fru W, de har alltid sagt ända sen jag och min syrra var små, att dom hade sparkonton till oss med en summa pengar som vi får på våra 18års dagar, jag fyllde ju ganska nyss 18 och vi har inte riktigt hunnit komma ut till dom eftersom saker hela tiden kommer ivägen.
Jag undrar ifall detta verkligen är sant, isåfall skulle det komma ganska lägligt... Men när man väl sitter med en stor summa pengar i händerna så blir man nog ganska snål och gneten... vill stoppa det under madrassen och aldrig använda det  haha.

Mycket att tänka igenom... speciellt när det handlar om så mycket pengar som sagt :/ fy, det känns så surt.
Om det inte vore för att jag har så jävla mycket att plugga skulle jag skaffat mig ett jobb... men jag är redan soppas slut om dagarna att jag nog skulle fått magsår innan årets slut.

Hmmmmm..... Think.... Think....Think


Urk.

Alldeles för tidigt för mig idag, jag kunde inte sova inatt heller.. bara vrider och vänder mig och när jag väl somnar så vaknar jag ju igen direkt efteråt.. så frustrerande.
Vaknade av att jag hostade en av gångerna och nästan kvävde mig själv genom att det åkt ner nått i luftstrupen, säkert saliv eller liknande haha.. inte trevligt sätt att bli väckt.. och så var det ju ljust ute, så det tog en stund att somna om, får nog ta att sätta upp den där rullgardinen om jag ska klara av att sova i fortsättningen.
Min gom har kliat hela morgonen och om den inte slutar snart kommer jag ha j*vligt ont i morgon. Får se om allergitabletten funkar.
Jag har även ont i magen, har haft det mycket det senaste.. hoppas det går över när jag äter sen.
Så snart mamma är klar så ska vi iväg till tatueringsstudion så wish me luck! även om det bara är ett vanligt besök ;P

Hoppas eran måndag började bättre!

Gissa...

Ja, gissa hur mycket plugg jag fick gjort idag som jag bara "skulle göra" :/
Det blev att man gick till torget, köpte snacks.... satt med läxan och stirrade ögonen torra..... kollade på tv och fastnade, sen blev klockan tio... och nu är jag alldeles för trött för att plugga, haha hur ska det här gå egentligen.

Gick ju som sagt inte till tatueringsstudion i fredags som det var tänkt, så Imon är det äntligen dags!
Ska nog ta ledigt från skolan, jag vet... skäms på mig. men det är den enda tiden som faktist passar :/
Tydligen så har  tatueraren som jag vill tatuera mig hos en kompis på besök i studion i några månader som tar över lite utav hans jobb eftersom han har fullt upp, över ett års kö.
och enligt tatueraren så han är jätte bra på västerländska drakar och har betydligt mindre kö tid.... jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. Jag kollade på hans hemsida och han är faktist väldigt bra..  men tatueringen lär kosta, och jag vet inte om jag hinner spara ihop på några månader.. jag vill inte svälta heller. Men samtidigt kanske det känns lite drygt att vänta över ett år... hmm... för- och nackdelar.
Hoppas allt går bra... och efteråt ska vi gå förbi Format, som har rea ;P *tipsar tipsar* (om ni bor i gbg) en scrapbutik... behöver lite neutrala papper och lite annat småplotter, man kan ju aldrig få nog! Scrappandet har gått på sparlåga det senaste, men jag känner att jag har sådan press på mig iom alla läxor och sh*t att jag känner mig helt paralyserad.

Det är väll tur att sommarlovet är nära! Gosh vad skönt det kommer vara! *drömmer mig bort*

De senaste veckorna har jag faktist fått lite läsare här på bloggen vilket jag tycker är jätte roligt! trodde aldrig att jag någonsin skulle ha någon som läser min blogg.
Så jag skulle gärna vilja få lite konstruktiv kritik.. alltså inte då "du suger, gå o dö"...
Utan vad jag kan förbättra osv.. Ni får gärna vara anonyma om det skulle vara så, men om det går att förbättra någonting så gör jag det ju gärna.

Vad ni gillar att läsa, skriva mer om, mindre om, mer ingående, mindre ingående osv.
Alltid skoj och veta! Vad det är ni som ni fastnat för..osv    =)

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

La ink.

La ink på 6an nu, Kolla!Luv it, fast jag gillar nog miami ink. mer...


Av någon anledning...

När jag kollar över alla bloggar jag läser så ser jag att ungefär 97% av dem handlar om barn eller så har bloggaren har barn... i wonder why? Jag fastnar ganska lätt på sådana bloggar av någon anledning.

Just nu sitter jag med ett glas cola, försöker vänta ut astmamedicinens biverkningar.. får hjärtklappning och massa skumma grejer, händerna skakar osv.. Inte så roligt.
Min astma är inte särskilt bra idag, kanske har någonting med pollensäsongen och göra.. har nyst himla massa idag. Allergierna påvärkar trots allt astman och tvärt om många gånger, eller alla gånger kanske jag ska säga.

Väntar som sagt på att hjärtklappningen ska gå över någon gång... sen ska jag försöka plugga lite..
Det är inte långt kvar till sommarlovet och jag har faktist en fin hög med läxor som jag latat ihop. nästan så jag skäms!  men bara nästan.....

- Datauppgift, powerpoint arbete
- Dataprov på onsdag i "allmänt dataanvändande" (Sen är den kursen slut och jag är ledig på onsdagar! Woho!)
- Psykologi A fördjupningsuppgift om fobier (urk, eller rättare sagt att det är ett STORT arbete är urk)
- Psykologi A hemtenta
- Historia A fördjupningsuppgift (urk igen)
- Filosofi A fördjupningsuppgift ( u r k )
- Samhäll A Trafficking
- Samhällskunskap A Konfliktarbete om nordirland
- Religion A Etik och moral filosoferings uppgifter
- Svenska B hemtenta om antiken
- Svenska B prov på fredag om upplysningen
- Engelska C "A letter of thanks"
- Engelska C Uppgifter i boken
- Engelska C uppsats
- Engelska C "Catcher in the rye"

En fin hög jag samlat på mig, inte sant.
inte undra på att jag sover dåligt och känner mig seg och tröstäter haha.

Nu..... plugg!


Min Sötnos

Min lilla korv som busar med en penna.

Synd att man inte kan fånga deras roliga ljud på video, hon blir alltid så tyst när kameran åker fram, poserar och är vaksam, annars så morrar hon och grymtar hela tiden.


Design

Nu är jag klar haha, har typ svettats på den jäkla bloggdesignen hela kvällen!
Men det blev bra tillslut..... guuuuu vad jag är slut nu.
Får se hur det blir imon, ska kanske ut till min farfar tillsammans med min far och syster.... men eftersom han är så "bra" på att höra av sig, så får det bli som det blir.

Om det föresten är någon som vill ha lite hjälp med blogg eller header design, så ställer jag gärna upp, hehe ;P det var trots allt roligt att sitta och knåpa på min header!


Sov så gott!


Ändra utseende.....

Försöker fixa lite här på bloggen, så ni får stå ut med en inte så fin sida tills jag vet hur jag vill ha det ;P om det finns någon som är bra på html eller CSS så hojta gärna till haha!

Kram!

Shopping

Blev ingen Tatuerings studio idag, när min morsa slutade från jobbet så var klockan soppas mycket att det kändes sent att åka dit, det är ändå 1h resväg dit, så det blir på måndag istället, då är hon ledig och jag slutar tidigare.
Vi var i stan istället, kollade runt, hittande nästan ingenting för en gångs skull.... eller de saker som jag hittade kostade skjortan, eller så passade det mig inte.
Provade en jätte söt "skjortklänning" men det såg ut som om man hade jätte brösten som såg ut som strutar! HAHA! inte så smickrande kanske!
Fick köpt ett sött linne, leggins, mascara och en bok. På den serien jag läser nu, Sagan om drakens återkomst, fast "begynnelsen" som handlar om innan det som utspelar sig nu. Lika bra och läsa ;P
Om han inte skulle ha gjort den kanske han skulle hunnit med den sista boken i serien innan han avled, tänker jag lite.
Ofta är väll sådana böcker som handlar om tiden innan lite "bara för pengarnas skull".

När vi var inne i stan så passade vi på att käka på Jensens Böfhus för första gången, måste säga att det var jätte bra!!!  Maten var jätte god, personalen var trevlig och stället var fint!
Det ända negativa var väll att maten var lite dyr.. men någon gång i ibland skadar inte. Så om du inte käkat där än, så rekomenderar jag det! Jätte gott!
Revben, kycklingvingar... massa sådana saker haha.. dräglar nästan bara jag tänker på det!
Men jag tog kyckling spett med pommes och en god sås till, för att vara på den säkra sidan. YUM.


Föresten, om du gillar fantasy, så rekomenderar jag serien Sanningens svärd, eller sword of truth som den heter på Engelska.
Vet inte om jag sagt det innan, men den serien är grymt bra!
Den svenska översattningen är dock bättre än det engelska orginalet, ovanligt, brukar ju vara tvärt om egentligen.

Har nästan läst ut hela serien, har en engelsk bok kvar (En engelsk bok är oftast uppdelat i 2-3 svenska böcker), eftersom hela serien inte kommit ut på svenska än, men jag lade ner det eftersom jag hellre väntar på de svenska översättningarna för att de känns så mycket bättre!

Nu skall jag.. dricka pepsi max, eftersom det är det ändå som finns tillgängligt, och sen ska jag kanske scrappa lite...

Ha en riktigt skön fredagskväll!Futushup

Satt och pillade med photoshop, har laddat in massa snygga "brushes" men jag har ingen aning om vad jag ska göra med dom direkt    hehe.
Laddade nog in runt 200 olika!

image117

Har bara satt in massa olika för att kolla på vad det var förnått, såg ju ganska coolt ut till slut ;P

photoshop

Var hemma från skolan idag, hade huvudvärk och sov dåligt inatt igen.. Känns som om jag vaknar mer och mer varje natt, somnar 01 vaknar vid 03, 05 och 06... varje natt, ibland mer ibland mindre, det är Jobbigt!

Har spenderat min tråkiga dag med att försöka ladda ner photoshop cs2 och 3 men tydligen så är det inte "ment to be" att jag skall ha det.... antingen så går det inte att installera, eller så har man den bara i 2 dagar, eller 30 dagar.. och keygen funkar inte osv... Man vill ju inte lägga ut 8000 spänn på det, sååå mycket lär jag inte använda den.
Käkade även fisk för första gången på flera år idag, var säkert minst 5-6 år sedan!
Man fick änna dåliga minnen av fisken från skolbamban och så tappar man sugen, men idag så var jag faktist sugen på fisk och det var faktist gott!
Får börja äta det lite oftare.

Ska försöka plugga lite idag, men jag känner mig inte helt på topp.. och det är massa bra program och kolla på *skäms*


Men imon är det fredag, Skönt, det behövs!
och jag ringde till tatueringsstudion idag
dom sa att vi gärna fick komma in och han hade en som var specialist på draktatueringar! spännande ;P


Valpar!

Har haft ont i magen hela dagen idag, ingen aning vad det kan vara... kanske för jag ätit lite lite idag, men det börjar kännas bättre!
Efter datalektionen så åkte vi hem till min farmor och kollade de små valpisarna! Och mamman var så stolt över dom och bara låg där och kollade på =)

Dom var ganska svåra att fånga på kort och man ska ju heller inte pilla med dom för mycket, men några blev det iallafall!

image111
image112
image113
image114

Två av dem verkar bli släthåriga och två verkar bli krulliga! sötnosar!


 
Vad min farmor bjöd på, gott gott!   och det fina körsbärsträdet utanför hennes balkong!

Puppies!

Idag har det vart gott väder med! varmt, hade på mig tunika för första gången detta året, gud vad skönt det kändes!
Hade bara en lektion idag, vikarie tråkigt nog... men jag var hemma strax efter elva!
Tog en liten powernap när jag kom hem eftersom jag sov dåligt inatt, sen åkte jag in till stan för att kolla jeans och hittade faktist ett par! jag vet inte om jag är överförtjust... men dom duger. dom var billiga! det drar sig ändå mot sommaren och man kan ha på sig klänningar och kjolar istället =)
Min farmor ringde när vi var i stan och berättade att valparna kom i natt :D Yaay
Fyra stycker små rackare blev det! två pojkar och två flickor!
Det var egentligen fem stycken men tydligen var den femte inne för länge(?) är tydligen inte så bra, så den dog tyvärr ;/, är inte super insatt i det där. Det förväntades bli fyra från början efter dom gjort ultraljud.
Ska ner till henne imon! så imon blir det bilder!.... o vad jag längtar!

Hittade även en jätte söt kjol som jag var tvungen o prova, och den var jätte fin!

See for your self


image110

Bilden gör inte kjolen rättvisa, men när gör bilder någonting rättvisa egentligen ;P


Sen kommer ugly betty och desperate housewives!


"Tittut"

image109

"Tittut!"
Fick fotat henne medan hon stoppade in huvudet i en toarulle    hihi ^^

Varför jag inte gillar värme

Idag har det varit ett sånt otroligt vårväder, varmt som sommarn nästan.
Men med värmen så kommer också yrseln. Jag vet inte riktigt varför, men jag har Jätte lätt för att bli yr och illamående under sommaren eftersom det är varmt. inte alltid så roligt kanske.
Men annars så är det bara underbart med värmen och solen! Wonderful!

Svenska B provet gick inte som jag tänkt mig, hade riktigt memorerat allting, tillockmed årtal som jag vanligtvist har svårt med. och av någon anledning så tar hon frågor som Inte stod med alls i boken. Nåväl.. bättre lycka nästa gång, which is on friday, Upplysningen denna gången.. gör proven i lite fel ordning kanske ;P
Har suttit och smygtittat på min svenska lärares mage, hon gifte sig förra sommaren och nu börjar den se lite misstänksamt putig ut och hon går med lösa kläder, så det är nog något på gång där! synd bara att hon måste vara ledig sen, hon är min favorit lärare :/ (och många fler), lär ut bra, rättvis och har inte attitydproblem som resterande av lärarna.

Läste föresten en insändare i Metro tidigare idag, En kille som skriver något i stil med "12 års utbildning och inget inomhus jobb"
Jaha, hur tänkte han då? grundskolan är inte en utbildning. gymnasiet är däremot en utbilning! altså 3 år, not 12.
Och nuförtiden kommer man ju ändå ingen vart med gymnasieutbildning, då har man nog en jäkla tur!
Jag ska ju läsa högskola, har inte bestämt mig om jag ska arbeta lite innan eller om jag ska fortsätta läsa med en gång.
Har inte bestämt mig än heller, pendlar mellan Socionom prog., psykolog prog., eller något i stil med data? eller inredning.... det finns så otroligt mycket!
Men psykolog och socionom programmet är nog nummer ett just nu.

Behövs ju mååånga år för att bli något nu för tiden...

Några intressanta utbildningar att tipsa om???Now, kolla vidare på cashmere maffia, som faktist är bra! även om jag tvivlade i början.

Och käka vaniljglass med björnbär och hallon, YUMMO!


Stackars!

I morse runt 9 tiden så var vi påväg hem till min mormor och morfar och halvvägs dit så ser man en grävling som ligger där på vägen :( någon jävel som kört på den stackars grävlingen, den var ju jävligt stor med, så man ser ju den?!
Eftersom den låg i en pöl av sitt egna blod så var det ganska uppenbart att den redan var död, så det fanns ju inget o göra.

Efter vi handlat lite, så åkte vi hem till dem och jag låg och solade mig en stund, det var jätte varmt och skönt!
och nu ser jag ut som en prickikorv! ^^
Det är inte så farligt nu, men innan så hade jag fräknar i hela ansiktet, pannan, kinderna, näsan, ögonlocken! you name it!
Min hud är inte till för att solas antagligen ;P

Har vart tät i näsan de senaste dagarna, vart snorig.. tror det är pollen som kör igång ordentligt nu, så det blir nog till att börja med nässprayen igen. och hoppas att min läkare får för sig att ringa snart igen, och inte vänta 1 år som sistens.

Men nu är man hemma igen.. jag har prov imon eftersom jag sköt upp den från i fredags till imon, så det är bara att sätta sig med böckerna!

Ha en skön söndag!

Debut

Jag satt och snacka med min morsa om hur jag alltid sett precis likadan ut genom åren, och jag fick för mig att gå igenom alla mina foton, och det visade sig att det faktist inte var så sant som jag trodde!
För första gången lägger jag in en bild på mig själv här i bloggen, och jag har då cencurerat vänner och släkts ansikten eftersom jag tycker det är fel att visa det utan tillåtelse =)

Och jag vet att Ida ville se mig som blondin... så här får du chansen ;P


   
1. V, Jag och min syster, jag går i 7an. 14 år.
2. "fjortis period, with funny cloths haha, 14 med.
3. Jag och B, 15 år.

  
4. Jag, B, K. 15 år i danmark.
5. Min syster J, Jag, Min kusin B, 15 år gammal.
6. På min bal, skolavslutningen i 9:an, 15 år. jag passar inte som blond! såg ut som marilyn monroe


7. Jag och syrran, 15 år.
8. Jag och K, 15-16 år.
9. 16 år, när jag började gymnasiet och skaffade en ny stil som man kan se!


10. Sen gick jag tillbaka till det vanliga, 16 år.
11. Jag och K, på sticky fingers, 17 år.
12. Jag och mitt ex A på hans och K's student fest på Hard rock café, 17 år.


Och...... NU! eller rättare sagt på självaste julafton, nyss fyllda 18.
Och min älskling såklart ;P

Jag gjorde det ändå...

Gjorde gitarren ändå.... gick bättre denna gången, detalj sax och lite guld färg in i ugnen och den blev ganska platt av sig själv så jag försökte inte platta den ifall den skulle knäckas..

Resultatet:


image94

image95

Det som är coolt med denna plast är ju att den verkar behålla alla detaljer! inget som flyter ihop eller nått, sakerna blir bara skarpare!

Synd bara att skaftet var tvungen att bli lite snett

Känner mig lite positivare till krympplasten nu ;P


Krympplast!

Tänkte göra ett försök med något som heter krympplast, altså plast som krymper....
Man  målar på ett plastark, färglägger, klipper ur, in i ugnen och så ska den krympa!
Har haft det liggandes länge men inte vågat prova riktigt, men nu hade jag tråkigt..

Här är iallafall resultatet (miss)Lyckat?

 
This is what i did  -  This is what i got.

Jaa... jag vågar inte göra gitarren längre ;P den får ligga där sålänge tills jag får mod till mig att värma den!

Man kanske inte ser det men döskallen är böjd och knucklig... och att klippa i den var inte det enklaste kan jag lova, man kunde knäcka plasten jätte enkelt om man gjorde fel, vilket jag gjorde på flertal ställen. Det stod i broshyren att man skulle lägga något tungt över den direkt man tog ut den ur ugnen, and i DID!
och jag hör bara Kraaaas!
och så hade man knäckt den lite till ;P  att den inte har gått sönder helt än? jag får lägga den i min hylla hahaa, som en liten souvenir!


Man ska nog börja med lite enklare grejer, hjärtan och sådant kanske....


SKa fortsätta sippa på min aspartam cola nu..... "yumm"


Cola

Jag har alltid varit ett big fan av coca cola.. först drack jag vanlig cola, tills min syster fick mig att gilla Lighten... visst den är ju inte så bra osv.. pga sukralosen och det... men det var GOTT! det enda jag drack... och då menar jag verkligen ENDA.
Men igår när jag var och köpte cola så såg jag att dom "uppdaterat" cola lighten, med en mer "uppfriskande" smak.
Så, nu smakar den konstigt :(
Och den innehåller aspartam istället som sötningsmedel, och det ger sådan äcklig eftersmak i munnen!

Why???
image91

Och designen är ju inte heller till det bättre kan jag ju tillägga!

FilmMin lilla gojsa som räcker upp foten för lite godis... och smular ner min data!

Gissa bilden!

Vad kan detta vara?!image89

Postponing it!

Efter att ha suttit med svenska boken och Antologi boken.... och mary shelley, goethe, stagnelius och vad nu alla heter...... så har jag bestämt mig för att jag gör provet på måndag istället..... det är ganska mycket att smälta!
Årtal, namn och deras livsverk är ändå inte så lätt att komma ihåg!
Trodde ändå att Romantiken inom litteratur skulle vara ganska enkelt, eftersom romantiken är den epok som passar bäst in på mig, men ack så fel jag hade!  inte alls så enkelt ;P

Har föresten satt ett datum på när jag ska till tatueringsstudion! next friday blir det nog! Yay!


Ska köpa nya jeans på lördag, om jag hittar några.... några par blev för små... 1 annat par gick sönder på spårvagnen dagar efter jag köpt dom.... hela benet slets upp!  var en vass grej på stolens framsida som verkade fatta tycke för mina jeans, tur att jag inte skadade mig bara... men surt för jeansen, det är ju inte direkt billigt!
Och nu har jag typ 1 par kvar.... kan ju inte gå omkring i mysbyxor... tur att det blir vår och man kan ha leggins istället ;P


LåtTänkte prova att lägga in en video då, tog denna låten som jag verkligen gillar! Gillar däremot inte sångerskan så mycket, men låten påminner om LOTR så..... ;P Me Like

Och tack så mycket Vaniljlatte för beskrivningen! =D

Min mupp!

Bara för att hon är så rolig!  Haha... ser ut som en mupp


image88

Såhär gör hon förövrigt varje gång hon har tråkigt.... "städar" mat skålen. Vilket betyder att hon skvätter ut allt på golvet med näbben, lägger sig på rygg i skålen och sen så gör hon massa grymtanden och konstiga ljud så hon får uppmärksamet! hahahaha
Fast denna gången hade hon tydligen doppat näbben i vattenskålen innan hon "städade" så det fastnade haha!

Nooo Title

 Har haft utvecklingssamtal idag och kom hem nyss. Fick höra bra grejer och fick klagat lite på lärarna att dom aldrig kan säga till när lektioner är inställda och då kommer man ju till skolan i onödan... får se om dom någonsin gör något åt saken.

Är det någon som föresten vet hur man lägger in filmer här på bloggen???

nu... ska jag leta efter kamera sladden som alltid har en tendens att gömma sig! :Sojj...

Denna dag har flutit.... ganska.... smärtfritt.
Jag är ganska tempramentfull och fick nog av psykologiuppsatsen att jag helt enkelt välte datorn, fast det är en bärbar, och på sängen... så jag tänkte att det inte skulle vara så farligt, skulle ju vara värre om jag vällte en stationär;P
Men krashade gjorde nog datafan ändå.... Som tur är så är den ju okej nu.. men vad ska man gör av frustrationerna man har, behöver en slagpåse eller något i mitt rum. men det skulle väll inte grannarna tolerera.. *mummel mummel*

Kommer nog vara ganska tråkiga, stressiga veckor framöver innan sommar lovet, alllllllllt arbete som jag lagt på hyllan det senaste.... vilket inte är lite kan jag lova!

Var hos skolsystern häromdan, blev kallad för ett hälsosamtal, allt såg bra ut, hon kommenterade dock att jag bör beställa en hälsoundersökning på vårdcentralen för att jag sover dåligt och ser blek ut. Ganska roligt egentligen, har fått höra det sen barnsben... "ojj, är du sjuk? du ser så blek ut".. men nej, that's just how i look.
Men jag skall nog beställa det ändå, behöver kolla järnvärden och sådant, tror jag har lite järnbrist.
Fick även numret till något som heter "humlan" som man kan beställa tid hos psykolog eller liknande, ifall man behöver prata av sig.. Kanske jag skulle behövt, men samtidigt är jag nog ganska bra på "självterapi". och det kan nog kännas som waist of time.. jag får se helt enkelt, kan komma till hands någon dag kanske!

Fick föresten VG på mitt microsoft Excel prov haha.. bättre än jag trodde, excel var verkligen inte min grej. men jag hoppas på MVG i kursen iallafall, som jag avverkat nästan snabbast av alla *stolt*


Har svenska B prov på fredag! woho... epoker.... ska plugga på lite nu.


Kram!


Incest!

Såg denna artikel i aftonbladet igår

http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article2202911.ab


Handlar om en far och en dotter som är ihop, altså incest...
Det skulle ändå vart ganska "Okej" om det inte vore för att dom faktist skaffade barn!
Deras snusk i deras sängkammare skadar inte någon annan direkt, vill dom göra det så varsegod.
Blir så arg! De fick först ett barn som dog 4 dar efter födseln, men sen får dom ett till då, Lilla Celeste.
Undra hur fan hon kommer må i framtiden, stackars unge... det kommer väll komma fram förr eller senare att dom är släkt, hennes far/morfar och mamma/syster, och dessutom så låter Celeste ganska likt incest. URK säger jag bara!

image87

Själviska människor!


Whaaat?

Vad hände med gurkan?!?!?!

image85

image86

Kan ju säga att den inte var särskilt mjuk, så den var inte gammal!

Did i eat it???

l
l
l
l
l
l
l
VNej, det gjorde jag såklart inte.... Det var nog inget farligt med den men jag gillar inte weird looking food, och den ser ju inte särskilt fräsch ut!   jag åt den halva som såg normal ut ;P


Scrapp

Tänkte att jag skulle lägga in min LO iallafall, den är inte klar, fattas Titel och lite text m.m, men jag känner inte att jag har det jag behöver så jag låter det vara sålänge!

image84

Plus att jag ångrade mig när jag satt fotot i högra nedre hörnet och försökte lirka loss det, men det resulterade i vita fläckar =(    får försöka dölja det på något sätt helt enkelt, ville inte skrota pappret bara för det lilla! ändå bara jag som ska ha det! ;P


The model: min söta dinosaur som vanligt... som för övrigt lärt sig knacka på kommando! Good Girl!!!


Mini Mer!

Jaaa, har fastnat för den reklamen, den är ju bara för go! musiken speciellt ;P

Har massor o göra veckan som kommer... Möten hit, läxor dit.. prov och allt möjligt! Men... det är iallafall VÅR!

Scrappat en somrig LO, men jag väntar tills imon att ta foton, det är för mörkt just nu, och min kamera vill inte samarbeta
Nu ska jag lägga mig och läsa lite... har förövrigt jätte ont i skallen, alltså i hårbotten då, tror det är för jag haft tofs... känns som om jag skärt mig där, ouch!

Nighty night!

Tattoo

Mailade till tatueringsstudion igår kväll eftersom det inte står öppettider på deras hemsida, och vi har bestämt att vi ska åka förbi och snacka med dem, ta reda på allt, pris, vad dom kan göra, timmar, hur lång kö det är och hur många månader jag får vänta på att få den.

Fick snabbt mail tillbaka med tider och så, men att han vill att vi ska ringa först innan vi kommer, blä jag som hatar att prata i telefon, vad ska jag säga? "hej du känner inte mig, jag mailade för 2 veckor sen, men jag kommer förbi studion idag!" jaha?
Dom svarar ju på ingenting över mail, inte ens hur lång kö det är till närmsta tid. Kan jag iochförsig förstå.... men..jobbigt att behöva åka så långt för en liten visit ;P Min morsa vill inte att vi åker förens vi fått pengar, och jag har för mig att man måste lägga en liten handpenning för att kunna boka något så det är väll lika bra =)

När jag käkade innan så råkade jag bita stenhårt på min tungpiercing!
Vilket jag gör väääldigt sällan, så jag brukar inte oroa mig eller tänka på det och när jag väl gör det så brukar min käft fatta att tungan hamnat fel eller nått, så den saktar in och det blir inte så hårt bett.. but not today! och fasiken vad ont det gjorde.. och... dessutom! så är en bit av min tand borta :( Kollade ju efteråt och kände inget i maten, så jag trodde först jag klarade mig! men nu känner jag det..
Men det är väll bound to happen sooner of later, i guess? Tur att det bara är en liten bit, inget som egentligen märks..känns större än det är.

Ska nog sätta mig och scrappa lite... har ju massa foton och göra något av!
Ciao!


Diskpanna!

Jag, stolt: jag har redan stekt diskpannan!!! :D

Är man trött då eller?


Kom hem nu från min Farmor och firade min farsa, hade med oss choklad kaka och satt och kollade på gamla kort! jag tog med mig flera hem för att scanna, på min farmor och pappa när han är liten och så, har inga sånna bilder.
Roligt och se hur dom såg ut förr, hahaha! Kan lägga upp efter jag scannat!

Satt och klappade farmors lilla hund med, som är med valpar! Hon ska föda om cirkus två veckor, ska bli så skoj.. Älskar valpar, ska ta massa foton ;P
Kunde känna när hon låg på rygg och skulle kelas hur det petades inuti magen, ganska creepy/coolt.. som små tassar som petade upp! blir ju minst 4 styck!
Hon är en blandning av pudel och bolognes (tror jag det heter?) jag är inte mycket för pudlar, men hon är bara för söt! gladaste hunden jag känner! kastar sig på rygg så fort hon ser mig, kan inte låta bli att klappa henne även om jag mår skit efteråt, jag är ju allergisk....
Men får förhoppningsvist sprutor mot det snart! om läkaren behagar bestämma sig snart....!"#¤%& läkare säger jag bara.image83

Detta var ett tag sen, och hon är lite mer korthårig nu... och tjockare! :D
Sötnöt


Grattiskort

Min far fyller år imon, så tänkte träffa honom och ge honom ett kort, han får ingen present av flera skäl.. Men ett kort kan han få!

image82

Svart papper dubbelvikt, målat med röd akrylfärg, och Pennyblack stämpel och thickers som jag målat med röd akryl och strött rött glitter på!
Embossat de svarta prickarna runt hunden!

Snabbt och enkelt.. Hope he likes it!


Jag försökte föresten att måla en "drake" på min mage med färgpennor igår natt när jag inte kunde sova hahaha
Såg ut som en gravid sjöhäst hahahaha... gud vad jag skrattade, ingen drake där minsann!
Coolt såg det ut ;P
Tror nog tatueringen kommer se bättre ut!


Tatuering!

Jag har funderat ett bra tag på att jag vill tatuera mig, men jag har inte riktigt hittat ett motiv som jag varit säker på och vart jag ska ha den, och då är det ju ingen idé att ens tänka på saken.
Jag satt och funderade igår och kom först fram till att jag ville ha körsbärsblommor på sidan av magen/höften.. men sen så är det ju så himla många som har det nu, just körsbärsblommorna! och då känner jag inte riktigt att jag vill ha det, vill ha något eget och unikt!
och jag kom på att jag skulle helst av allt vilja ha en stor drake på sidan..... inte en asiatisk utan en "vanlig" drake, som är lite mer åt fantasy hållet.. som går i rött och grönt! (favoritfärger)
Men nu så hittar jag inte några bilder som går i stilen som jag vill ha och jag är inte så mycket för att dom ska få rita frihand på mig... jag vill åtminstonde ha huvudet i en viss stil så jag är säker på att det blir snyggt!
Skulle annars kunna tänka mig någonting Alviskt, för ett tag sen så funderade jag på att skriva någonting med alvisk text.... men jag vill ha något mer, ett konstverk!  En bild..

Inte nog med att jag inte har någon aning om hur det känns att tatuera sig, och jag är lite orolig hur det kommer gå om jag nu bestämmer mig för den stora draken, undra om jag kommer svimma av?
Men hur vet man ifall man verkligen inte kommer ångra sig... även om jag gillar den nu.
Jag kommer ju såklart alltid älska fantasy, och jag vill att tatueringen ska representera vem jag är, vilket jag känner att en drake skulle göra..... men..... men men men...Alltid massa men..
Man lever bara en gång, jag kommer säkert göra det. och eftersom väntetiderna är så långa så lär det ta ett tag innan jag får gjort den och jag hinner tänka ordentligt.

Någon som har förslag, tips, bilder, länkar, rekomendationer? allt mottages med öppna armar!Hittade lite bilder som tilltalar mig, men det är inget som är exakt vad jag tänkt mig, jobbigt när man har en bild i huvudet men inte vet hur man ska få ut det?!


 
Visserligen är den högra på tatueringen på första bilden en phoenix, men den är kvinnlig och färgglad och representerar ganska bra det jag är ute efter.


En Teori

Jag har en teori...
Nämligen att småsyskon är lata!
Varenda en jag känner som är, eller har yngre syskon anser att de är lata!
Jag har en yngre syster och hon är LAT, så som ni tänker er lat, och dubbla det med några miljoner... That's her!
Väldigt uttröttande faktist då det är jag som får göra allt jobbet här hemma! tänk på de ni småsyskon där ute haha!
Stämmer nog säkert att det oftare är småsyskon som är lata, eftersom det är ofta är de äldre syskonen som får städa medans de små är "för små" enligt föräldrarna, deras lilla bebis fortfarande kanske??? och det stora barnet ska vara "vuxen" och duktig, visa att dom är stora flickor/pojkar!

Stackars min syrra då när jag flyttar ut ;P

Jag hade ju "skoj" i skolan igår, iställda lektioner och jag fick åka hem igen..
Well, idag hände det liknande igen...
Hade tid hos skolsköterskan kl 09:30 och inte dök hon upp!
Missade lektion och hon var inte ens trevlig nog att ringa och säga till att hon skulle bli jätte sen eller inte dyka upp.. Gud vad trött jag blir på min skola..

Har vräkt i mig lite chips nu med, tröstäta lite för jag måste plugga på datorkunskap, har prov imon på Excel och det är ju inte det roligaste!

Jag har föresten kontakt med en kille som bor i USA, och vi har snackat i snart 5 år, och han är alltid deprimerad, han har verkligen haft ett tufft liv så jag kan förstå det.. men han verkar ha nått rock bottom nu, och igår när vi snackade så kände man riktigt det... Man blir ju lite orolig vad han ska ta till, tydligen är psykologerna nere i Usa idioter enligt honom och så som han beskrivit de han träffat så har det verkat så.. men sen så undrar jag om han vill må dåligt, han verkar inte vilja ändra sig heller... nej jag vet inte... Men jag känner mig ansvarig på något sätt

Men sen så gör jag ju alltid det...
Vad ska man göra egentligen..

Nej, jag måste plugga... ska inte tänka mer på detEn söt bild på min mormors katt! som verkligen har nio liv! han har redan blivit påkörd twice! men mår såklart bra nu!


Nytt bokmärke

Fick äntligen gjort ett litet bokmärke, mitt andra gick sönder förut så då fick jag skrapa ihop till ett nytt!
Penny blacks små igelkottar är ju för söta!
Och baksidan blev så tråkig så jag gjorde ett hjärta där.Framsida                  BaksidaSka kolla på nytt läge nu!

Hemsökt!

Kom nyss hem från att ha vart på torget och handlat, och innan jag gick så hade jag ställt fönstret på glänt för att få in lite frisk luft, typ första gången på jätte länge eftersom det vart så kallt innan och jag är så frusen av mig!
Kommer in och sätter mig på sängen tar fram datan och sitter lite, helt plötsligt så hör jag hur det prasslar till, inte ett sånt prassel som kan komma av sig självt ibland av vind och liknande.. Fan är det tänkte jag.. blev lite nojjad vad det kunde vara, Jag vill änna inte titta ifall det är något hemskt haha (jag är konstig i know).
Och vad ser jag.... jo. En vi liten boll som krälar omkring!


Den här:image72Jag har INGEN aning om vad jag förväntade mig se, ett monster som flugit in från fönstret? nej jag vet inte.. jag är som sagt knäpp. skraj blev jag iallafall hahahahaha
men jag förväntar heller inte att det ska smyga omkring en förrymd hamster på golvet! Första gången hon rymt, men förmodligen för vi håller på att renovera min systers rum där hon står...

Tur att vi hittade henne iallafall, men hon är så snäll.. så hon kommer ju fram till oss... vill bli hittad!


Annars är det riktigt jädra skönt väder just nu, hade nästan lust att kasta av mig jackan och gå i klänning, men det är nog lite för tidigt för det!

Nu.... Pastasallad! YummmmO

Inga!

Åkte till skolan, för att börja kl 9, trodde jag... men nej, både SvB och MaB var inställt och jag har fasiken ingen lust att åka in kl 13 bara för filosofin bara för det, att dom inte kan höra av sig när de har ställt in så jäkla många lektioner! Vi har klagat så himla många gånger, men det verkar dom inte ta åt sig, tur att man inte har långt kvar på den skolan då!

Ska nog lägga mig och läsa eller scrappa eller något, för att slappna av..

Kan rekomendera den bok jag läser nu, eller den serie.. Om man gillar fantasy, vilket jag älskar!

Sagan om drakens återkomst, Det finns ca 22 böcker och en prolog, jag är på bok 20, så synd att jag snart är klar :/ Den är så grymt bra!

image70


Allt är skit

Hatar sånna här dagar när allt känns som skit och man bara vill gå och lägga sig!

Angelina jolie

Nu... efter en låång, lång dag är jag hemma och jag är dö seg! vakna 05:55 och trodde jag var sen till provet och sen vart jag klarvaken, och jag sov bara tre timmar.... proven gick väll sådär.... lättast var ordförståelsen, men jag vart så trött och okoncentrerad att jag nästan sket i allt.... men första gången är en provgång, kommer säkert få göra om det några gånger innan jag kommer upp i betyg!

Yes, det var rätt! Angelina var det. :D och tack så mycket, söta ni e =)

Gaaaaaaah vad jag är TRÖTT!!!
Men jag vill kolla på the ring som kommer ikväll.... de japanska versionerna, Ringu eller vad dom heter. får se om jag kan hålla mig vaken!

Något som var pinsamt under provtiden var att min mage knorrade hela tiden, ändå åt jag lite varje rast för att det inte skulle göra det! dumma den ;P Hoppas den störde dom andra så jag får bättre än dom då?

Gissa vem.. målad

På en förfrågan från Ida, så lägger jag upp en bild som jag målade i 1an, (1a ring, det vill säga)
Någon som kan gissa vem det är :P (förutom Ida)???

image66

Don´t ask me varför jag gjorde just henne? jag gillar inte henne sådär mycket.... men det blev hon!
Inramad och allt står hon bakom min TV och samlar damm! haha


Alster

Satt och provade lite nya grejer medans jag lät alvedonen smälta.
Bubbelplast med akrylfärg och måla lite annat med akryl, sen gjorde jag även en liten ara i cernitlera!
och så klippte jag sönder ett papper som jag skulle använda som lite "skräp effekt", men så ångrade jag mig och då var det redan "sönder" och gick inte o använda så det fick jag slänga :/ dumt!
Har smällt i mig chips, lite tröstätande. så nu känner jag mig helt blä.

image64
image65

Akrylfärg, röd, rosa och grön i cirkeln. och sen stämplade jag med röd akrylfärg med bubbelplasten!

Ska ha med en titel och lite text med, men jag orkar inte klippa bokstäver just nu... kramp i fingrarna!
Längtar tills jag kan köpa alfabet till min bugge, så jag slipper klippa...
Funderar mellan Hippie chick, olivia, och you're not the boss of me, får se vad det blir ... =)

  
Hippie Chick - Olivia - You're not the boss of me


Nuuuu..... MÅSTE jag sätta mig med matteboken!

Ångest

Usch, jag mår inte bra just nu..
Stannade hemma idag igen, kunde inte sova, har världens huvudvärk och mensvärk.. och är allmänt seg och äcklig.
Vill verkligen inte gå imon, vet ju ingenting, men jag måste.. annars blir det ju som att ha kastat pengarna i sjön, idiotiska prov, och idiotiska höga krav på högskoleutbildningar och karriärer.
Skulle vart enklare om man kunde göra det tillsammans med någon man kände, det är ju ändå massa raster och pauser. ska man bara stå där och stirra då?
Ska snart sätta mig med matteboken, och försöka friska upp minnet lite, vill egentligen sätta mig och scrappa, har påbörjat en LO som jag var nöjd med först, men nu har fantasin börjat sina... får se hur det blir....

blä blä blä

Lost

Kunde inte komma upp idag, så jag missade Engelska C lektionen.. men jag var så himla trött.
Jag har haft svårt för att sova nu det senaste veckorna, drömmer mardrömmer och grejer, har ingen aning om varför. Men det går ju ut över skolan tyvärr :/
och eftersom jag stannat hemma får jag skuldkänslor, så jag får se till att göra något nyttigt idag! städa lite eller så!
Föresten så sa dom ju igår att Lost, tv programmet, kommer ha ett uppehåll till Maj... pga den trejken i USA.  Nooo.
Nästan alla serier har haft uppehåll nu, och de kommer ju som olägligast i serien.
Någon som gillar How i met your mother eller Dexter föresten? Love... My favorites. Fast jag är ett serie freak!

Ska nog ta och göra ett bokmärke till mig själv sen, jag har ett som jag gjorde i början när jag scrappa som är påväg att falla ihop nu, läser ju nästan varje dag!


image63


image62

Han är ju inte sådär jätte snygg, men han har sån charm i serien!


Örhänge i foten!

Ja, precis som ett häftstift låg den på golvet i min syrras rum och rätt i foten fick jag den, det var inte skönt kan jag lova. Tur att det är sånt litet hål så man inte blöder massor!
Mitire har fortfarande kvar lite av sin "rouge"... och jag har fortfarande ingen aning om vad det kan vara.

Har suttit och kollat upp grejer inför högskoleprovet som är på lördag.... dom kräver ju ganska mycket hahaha
 fast inte på det sättet man kan tro!  Jag ska altså vara framme vid chalmers senast kl 08:20 på morgonen på lördag.... och det kräver att jag ska gå upp kl 06:30.   sen ska jag vara där... till klockan 17. och bara göra massa prov..USCH säger jag bara.... ångrar nästan att jag satte upp mig för det!
Ingen mat, inte toa, ingenting..... eller tja jag får ta med mig själv, me jag är inte så mycket för allmänna toaletter..... och det kommer vara så jäkla mycket folk och grejer, ingen man känner! usch usch usch!
Får hoppas det lönar sig! hoppas på bra poäng iallafall!
Matte delen jag oroar mig för.... GAAAH!

Skaffat sig rouge?

Har nu vart inne i duschen och Mitire fick följa med in, hon är inte så arg idag, och efter att ha duschat av oss så märkte jag att hon har någon sorts färg på ena kinden!!! :S
Har ingen aning om vad det kan vara..... Ser ut som om hon sminkat sig haha!


  

Seg! och arg goja

Vaknade kl 11 idag, det känns lite segt att bara ha en lektion kl 14:40 - 16:00 eftersom det inte känns som om man får något speciellt gjort innan dess, och efteråt hinner man inte heller göra så mycket, innan man är hemma, handlat mat och lagat den ätit osv.. så är klockan redan läggdags känns det som!

Ska duscha och fixa mig, det är sånt härligt vår väder idag! småfåglar som kvittrar och fiskmåsar som skriker haha
Men det är ju verkligen sommarkänsla på det!
Ska byta Mitires mat och vatten, undra om hon är på humör för fingrar i buren idag? Hon har varit jätte arg det senaste, det skulle kunna vara könsmognade som är på gång, men... det har jag trott flera gånger redan och så verkar inte vara fallet. arg är hon iallafall.. och ont i fingrarna har jag med!

image58

Varför är du arg Mitire???


Mina kakor!

Såhär blev resultatet! Goda var dom!


YuuummO!


image57
Kak Recept!


Ska prova att göra dessa kakor sen, hoppas dom blir goa!


Cookies med choklad och vit choklad


3 1/4 dl (ca 300 g) margarin (eller ännu hellre smör!)
2 1/4 dl socker
4 msk kakao
2 1/2 dl brun farin
2 ägg
2 tsk vanillinsocker (här kan man med fördel ta mer)
7 1/2 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
Hackad choklad, typ 100-200 g. Ganska grovt hackat.

Tillagning
Hacka chokladen i ca 1/2 cm stora bitar. Sätt ugnen på 175 grader.

Rör ihop smör, socker, vaniljsocker och farinsocker i en skål tills det blir lite fluffigt. Knäck i äggen, ett i taget, och rör ordentligt.

Blanda ihop kakao, mjöl och bikarbonat i en annan skål och rör ned i smeten.

Vänd slutligen i chokladbitarna.

Klicka ut smeten på bakplåtspapper (blir 18 jätte-cookies eller 36 mindre) och grädda 5-10 minuter tills cookies är knäckiga i kanten och mjuka i mitten.


Såhär ska dom se ut ( eller iallafall något sånär) =)
image56


Enjoy!


Några tips?

Första april idag!
Har inte lurat någon och har inte blivit lurad, ÄN!
Jag är jättetrött eftersom jag inte kunde sova inatt och var jätte seg på engelskan, Fast jag fick beröm för en uppsats jag gjorde som jag trott gått åt h*lvete, men tydligen inte? Det var roligt att höra!
Ska städa mitt rum, ner och handla mat, fundera på vad man ska laga för mat, Några tips?
Och sen ska jag försöka plugga lite, blev inte av något igår och jag behöver verkligen plugga, i kväll kommer massa bra program dessutom, så får rappa på!


Här är en bild på papprena jag fick köpt! och en del av mitt stökiga pysselbord!
Den längst åt höger är full av flamingos och två giraffer, den är ju bara SÅ SÖT! Ångrar faktist att jag inte tog två av den! Vet inte vad jag ska ha den till riktigt än, men den är ju för gullig!
I like red, pink and green, syns det?

image52

Ett bokmärke jag gjorde till min morsa eftersom hon läser så mycket, om jag hade finare handstil skulle jag vart nöjd! men jag har alltid haft en hemsk handstil och det är tråkigt, vill inte göra så mycket journaling då, även om jag skulle velat!
Men det är väll bara att gilla läget, det är så det är helt enkelt =)
Små Penny Black igenkottar, jag bara älskar dom! kommer nog köpa de flesta av de stämplarna!
image55

och här är mitt första försök att måla en magnolia stämpel, har använt både distress ink och akvarell, jag har nog för bred/stor pensel, så det blir till att köpa! och sen så hade jag så bråttom med att göra klart den så färgerna flöt in i varran! men utöver det tyckte jag hon blev jätte söt!
La även lite rosa liquid pearl på vingarna och blomman, syns inte så mycket, ville egentligen ha något glitter, men det har jag ikke!
 

RSS 2.0