High Chaparall 2

Så är man hemma igen, hem ljuva hem kan man lugnt säga.

Dagen har minst sagt varit... Varm
Åkte klockan 8 i morse och efter ca 3h bussresa så var man nere i småland.
Väl inne i high chaparall så märkte man att majoriteten av besökarna var MC killar, bike knuttar alltså, det kan man väll inte tro? Vart man än vände sig så fanns dom där, inte i tiotal utan i hundratal!
Det var faktist skoj att vara där, inte riktigt var man förväntat sig, men ändå skoj att ha fått se det och det var ju i princip nästan gratis så då är det ju inte så farligt.
Nästan alla som jobbade där var unga killar i 20 - 25 års ålder, riktigt söta var de flesta med ;P
Vi åkte tåg runt hela stället det första vi gjorde, kollade på dans från riktiga Native Americans, altså indianer.
Kollade på Western teater och kollade de olika hus och föremål som fanns.
Vi åkte även "Virvelvinden" som den kallas på Liseberg, stod inget namn, men det är nästan samma sak, förutom att på liseberg så stannar den ganska snart igen. Men eftersom det inte var så stor kö så fick man åka ganska länge och så som man halsade saft innan så var det nästan att det kom upp igen, och rakt kunde man inte gå heller efteråt!

  
1. High chaparalls välkomst skylt. 2. Våra tågförare som blir "rånade" hehe. 3. Hehe 
   
4. Massvis med hästar. 5. Mer hästar och cowboys. 6. Redskap.
   
7. En del av en show. 8. Indian tält. 9. En åsna, som såg ut att vara på tjocken.
   
10. Mer åsnor i Old Mexico, det fanns allt för lite skugga för alla djur =/ . 11. Random picture in Old Mexico. 12. Båten som vi åkte med senare.
    
13 & 14 Teater. 15. Bisonoxar, som förmodligen inte fått av all vinterpäls än.  16. Ett bra slut på en bra dag, Regn! Känns som om man inte sett det på år och dag. Skönt var det, och hela bussen luktade sommarregn!


Men det är myyycket skönt att vara hemma nu, kunna sitta ner och inte svettas ihjäl och att kunna gå på sin egna toalett.
Är ju inte så mycket för offentliga toaletter, och att gå 12 timmar utan toa är ju ganska omöjligt... Så Hellooo... No toilet paper, första gången jag tvingar in mig på toa där borta, där fick man för det. Fick ta sånt som man torkar händerna med, vilket var så hårt och strävt att det är mirakel att man inte har skavsår i röva!

Nu är jag mörbultad och trött.. ska nog lägga mig och sova, ska upp tidigt imon med!

Ps. Jag åt nästan en fluga idag igen, denna gången från min glass. Den blev nästan min 5e, men bara nästan. Man måste bara älska sommaren!

Kommentarer
Postat av: ida

Kuligtkuligt:)

2008-06-08 @ 17:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0