Decoupage

Blev lite tävlingsinlägg där ;) men jag hittade en del och blev sugen, jag har alltid sån otur men jag tänkte att jag ändå kan försöka. För att försöka skadar ju inte =)

Anyways, min morsa snickrade ihop en bricka och ville att jag skulle göra något med den, jag funderade på decoupage och det är första gången jag gjort något sådant.
Det blev rätt skapligt dock. Lite pilligt bara att klippa och lägga dem så de inte viker & river sig, dra bort alla lager och inte glömma något lager (Som jag såklart gjorde, Ha! Blev skrynkligt.).


Här är iallafall resultatet, Lackat två gånger, så nu ska den användas hihi!


Kommentarer
Postat av: Em

Hej hej ! Du är med i min hello kitty tävling ju, jag tänkte bara höra om det skulle finnas något intresse från din sida att delta i en tävling om jag tävlar ut skorna på den här sidan; http://emelojs.blogg.se/2009/august/tavla-ut-ett-par-sanna-har.html

2009-08-21 @ 23:12:40
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: Josefin | Shadyblonde

min mamma håller på med decopage. fast i lyktor och typ tallrikar, så krackar (stavning?) hon och målar med färg och glitter. =) Då använder hon också servetter =) Roligt att se hur mycket man kan göra, bara fantasin som sätter stop

2009-08-22 @ 14:08:09
URL: http://shadyblonde.blogg.se/
Postat av: Josefin | Shadyblonde

Sv: tack så mycket=) Nee jag håller inte på med det själv, men tänkte testa på att göra ett fat tror jag =) Har dock målat (borstat dit färg) på typ figurer, man bränner i ugn.

2009-08-22 @ 16:31:21
URL: http://shadyblonde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0