Fantasy frälst

När man älskar något, så kan det se ut såhär.

Detta är en del av min bok kollektion, den innehåller enbart Fantasy, Sci-fi och några historiska böcker.
Det har tillkommit en hel del böcker sen dessa bilder var tagna och antalet ligger just nu på 315 böcker.

Jag har fortfarande en del fantasy från 1997, altså var jag redan frälst som 7åring.

Jag skulle uppskatta det till ca 80% fantasy, 10% sci fi och 10 % historiska. och ca 60% engelska och 40% svenska böcker. Det är både bättre och enklare att få tag på böcker på engelska, därför växer det antalet ganska så snabbt.

Just nu läses 'A game of thrones' av George R.R Martin, serien heter A song of ice and fire och är så populär att den även finns som TV-serie. Väldigt populär, och jag förstår varför.

Jag måste skaffa fler hyllor för just nu har jag travar av böcker på golvet. Någon gång i framtiden ska alla dessa härliga böcker få stå i ett helt eget bibliotek inrett i Viktoriansk stil.

Kanske något åt det här hållet?


Finns inget härligare än böcker, och att kunna drömma sig bort till andra världar eller tider.

Läser du mycket? Vad gillar du att läsa? och vad är din favoritbok?

Kommentarer
Postat av: Syndroma - ['Creative' is a way of life]

SV: Tack så väldigt mycket! Längtar tills det börjar komma lite grönska, och värme!Hahaha, ett eget bibliotek är kanske en utav mina största (och våtaste) drömmar. I mitt framtida hus ska jag också ha ett bibliotek. Mitt ska vara mörkt, murrigt och med gråa fårskinnspälsar i en schäslong i mitten. Ett bibliotek som fångar känslan av fantasy liksom. Och biblioteket kommer domineras så hårt av fantasy. Deckare ain't got no place on my bookshelves !Läser mycket i perioder, om jag hittar något som är värt att läsa. Håller just nu på med A song of Ice and Fire jag också, and I'm loving it. Min favoritserie är fortfarande Wheel of Time dock, men den har definitivt fått konkurrens av Martin.

2012-03-25 @ 20:43:03
URL: http://syndromas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0